Van Raam Heavy Cube Smart - Fietsaccu - 36V - 24,8 Ah - 880Wh
Van Raam Heavy Cube Smart - Fietsaccu - 36V - 24,8 Ah - 880Wh

Van Raam Heavy Cube Smart - Fietsaccu - 36V - 24,8 Ah - 880Wh

103-0072SP
Laatste items in voorraad
€ 1.695,00
Incl. BTW

Van Raam fietsaccu's zijn Lithium Ion accu's (Li-ion). De Van Raam driewielers hebben allemaal een Cube Li-ion accu van 11 Ah of de Cube Heavy, met een hogere capaciteit van 25 Ah. De uiterst hoogwaardige fietsaccu’s worden in Nederland geproduceerd en gaan vele laadcycli mee. De Li-ion accu’s hebben 2 jaar garantie met een maximum van 500 laadcycli. Deze fietsaccu heeft een zeer hoge capaciteit.

De originele Van Raam Heavy Cube fietsaccu heeft een capaciteit van maar liefst 880Wh (24,8Ah). Hiermee zijn ook langere ritten met de elektrische driewieler voor volwassenen mogelijk. Net boven het handvat is de fietsaccu voorzien van een duidelijke indicatie bestaande uit 1 knop en 5 groene LED’s. Deze fietsaccu’s zijn voor gebruik op Van Raam fietsen die uitgerust zijn met het Smartdisplay en het Silent Elektrosysteem van Van Raam.

Let op: De elektrisch aangedreven Van Raam Balance, tandems en rolstoelfietsen zijn voorzien van een ander type accu, de Slim Lithium-ion accu (450Wh).

Let ook op: Deze accu lijkt veel op de Van Raam NiMH type fietsaccu. Deze accu is niet uitwisselbaar met de Li-ion type accu die op deze pagina beschreven wordt.

Specificaties Van Raam Cube Heavy 36V 880Wh 24,8Ah fietsaccu:

- Voltage: 36V
- Capaciteit: 24,8Ah
- Aantal Wh: 880Wh
- Accu: Li-ion
- Gewicht: circa 6 kilogram
- Kleur: zilver (zwart handvat)
- Aansluiting lader: Rosenberger (magnetisch)
- Max. toelaatbare stroom: 25 A
- Plaats fietsaccu: achterzijde driewielerfiets
- Garantie: 2 jaar fabrieksgarantie
- Type cel: 10INR18657
- Artikelnummer: 385-2163

Gebruiksaanwijzing bij het opladen van de Van Raam accu:
Voor optimale conditie en capaciteit van de accu wordt geadviseerd om de fietsaccu binnen op te laden opkamertemperatuur.

Om de accu op te laden:
1. Ontgrendel de fietsaccu door de sleutel een kwartslag te draaien.
2. Druk het slotje in en trek met de hand gelijktijdig de fietsaccu uit de houder  op de fiets.
3. Neem de fietsaccu mee naar binnen. Sluit eerst de lader aan op de fietsaccu. Door de magnetische stekker zal de lader goed aansluiten op de fietsaccu.
4. Steek vervolgens de stekker van de lader in het stopcontact. En indien de lader een schakelaar heeft zet de schakelaar op de lader aan.
5. De oplaadtijd van de fietsaccu is afhankelijk van de lading van de fietsaccu en is ongeveer 6 uur bij de 24,8 Ah accu.
6. Zodra de accu helemaal is opgeladen brandt de groene led continu. Haal eerst de stekker uit het stopcontact of zet de schakelaar uit.
7. Ontkoppel daarna de lader van de fietsaccu.
8. Plaats vervolgens indien u gaat fietsen de accu weer in de houder van de fiets en vergrendel de fietsaccu.

Het is voor de accu beter om tussentijds te laden dan, in plaats van te wachten tot deze helemaal leeg is.

Meerdere Van Raam fietsen kunnen uitgerust worden met een tweede houder voor een tweede accu. Slechts één houder zal aangesloten op het systeem zijn (te herkennen door de kabels). Voor het gebruik van de tweede accu zult u dus eerst de accu’s moeten omwisselen. Tenzij uw fiets uitgerust is met een schakelbaar accupakket, dan kunt u tussen de accu’s wisselen met behulp van een schakelaar (onder de zitting, onder de drager of onder de accu van de bestuurder).

Type
Exta Accupakket
Maat
880 Wh
3 Items
Nieuw
8720849510356

8 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking