Thule EasyFold XT 2 - Fietsendrager - 933 - Zwart
Thule EasyFold XT 2 - Fietsendrager - 933 - Zwart
Thule EasyFold XT 2 - Fietsendrager - 933 - Zwart
Thule EasyFold XT 2 - Fietsendrager - 933 - Zwart
Thule EasyFold XT 2 - Fietsendrager - 933 - Zwart
Thule EasyFold XT 2 - Fietsendrager - 933 - Zwart
Thule EasyFold XT 2 - Fietsendrager - 933 - Zwart
Thule EasyFold XT 2 - Fietsendrager - 933 - Zwart
Thule EasyFold XT 2 - Fietsendrager - 933 - Zwart
Thule EasyFold XT 2 - Fietsendrager - 933 - Zwart
Thule EasyFold XT 2 - Fietsendrager - 933 - Zwart
Thule EasyFold XT 2 - Fietsendrager - 933 - Zwart
Thule EasyFold XT 2 - Fietsendrager - 933 - Zwart
Thule EasyFold XT 2 - Fietsendrager - 933 - Zwart
Thule EasyFold XT 2 - Fietsendrager - 933 - Zwart
Thule EasyFold XT 2 - Fietsendrager - 933 - Zwart

Thule EasyFold XT 2 - Fietsendrager - 933 - Zwart

933100
Laatste items in voorraad
€ 919,95
Incl. BTW
 • Geschikt voor 2 fietsen (e-bikes)

 • Draaggewicht tot 60 kg

 • Totaalgewicht drager 17.9 kg

 • Kantelbaar

 • Opvouwbaar

 • Met 13-pinsaansluiting

 • Optioneel : zie accessoireslijst

Thule EasyFold XT2

 

 • Volledig opvouwbaar voor gemak bij montage, gebruik en opslag

 • Groot laadvermogen maakt vervoer van e-bikes en zware mountainbikes mogelijk.

 • De grote afstand tussen de wielhouders maakt vervoer van robuuste fietsen met een brede wielbasis mogelijk

 • Gemakkelijk plaatsen van fietsen door afneembare fietsarmen met de vergrendelbare Thule AcuTight-knoppen met koppelbegrenzer die klikken wanneer de optimale grip is bereikt

 • Verstelbare pompgespen met extra lange snelbinders om wielen (maximaal 4.7") gemakkelijk vast te zetten waardoor vervoer van grote fietsen mogelijk is

 • Gemakkelijke toegang tot de kofferbak, zelfs met de fietsen erop, dankzij het slimme voetpedaal met kantelfunctie

 • Ergonomisch vervoer van de fietsendrager dankzij de geïntegreerde handgrepen

 • Voorgemonteerd, er is geen gereedschap nodig

 • Zet uw fietsen vast op de fietsendrager en uw fietsendrager op de trekhaak (inclusief sloten)

 • Gemakkelijk monteren en verstellen van de fietsendrager voordat de bevestigingshandgreep wordt vergrendeld dankzij de stabiliteit van de koppeling aan de trekhaak

Trekhaakdragers

Trekhaakdragers zijn de meest bekende fietsendragers. Trekhaakdragers zijn gemakkelijk in gebruik en maken het mogelijk om een keer routes aan de andere kant van Nederland te ontdekken, zonder dat je er zelf helemaal heen hoeft te fietsen. Een ander voordeel van trekhaakdragers is dat je op vakantie geen fiets hoeft te huren. Je kunt lekker op je eigen (elektrische) fiets blijven fietsen die je meegenomen hebt op de trekhaakdrager.  

Wat wil je vervoeren?

De meeste fietsendragers zijn geschikt voor de gewone fiets. Je hebt hierin verschillende formaten, van 1 tot 4 fietsen. Daarnaast zijn er speciale fietsendragers voor elektrische fietsen en mountainbikes. 

Wat voor type fiets wil je vervoeren?

 • Een gewone fiets
  De meeste fietsendragers zijn geschikt voor het vervoeren van één of meerdere gewone fietsen. De vraag die je jezelf moet stellen is hoeveel fietsen je wilt gaan vervoeren.

 • Een elektrische fiets
  Wanneer je een elektrische fiets gaat vervoeren is het belangrijk dat de drager het gewicht van de fiets kan dragen. Een E-bike is namelijk zwaarder dan een gewone fiets. Dit komt door het gewicht van de motor en de accu. Wanneer jouw elektrische fiets over een uitneembare accu beschikt, is het verstandig om de accu los in de auto te leggen. Dat scheelt namelijk in gewicht. De fietsendrager moet per elektrische fiets ongeveer een gewicht van 25 kilo kunnen dragen.

 • Een mountainbike
  Bij het vervoeren van een mountainbike heb je een fietsendrager nodig die bredere wielgoten heeft. De banden van uw mountainbike zijn namelijk breder dan die van een gewone fiets of een elektrische fiets. De fietsendragers voor mountainbikes zijn er met verschillende bevestigingen en ook met een verschillend aantal wielgoten.

Hoe wil je de fietsendrager bevestigen?

Een fietsendrager kun je op verschillende manieren bevestigen aan de auto of caravan. De meest gebruikelijke bevestiging is op de trekhaak. Is je auto niet voorzien van een trekhaak? Dan kun je ook kiezen voor een bevestiging op de achterklep of op het dak.

 • Fietsendrager op de trekhaak
  Fietsendragers die je op de trekhaak bevestigd zijn het meest populair omdat deze eenvoudig te bevestigen zijn. Daarnaast kun je de drager in de achterbak leggen wanneer deze niet wordt gebruikt. Je hebt de keuze uit verschillende formaten fietsendragers. Je kunt kiezen uit 1 tot 4 fietsen die je tegelijk kunt vervoeren. Dat je moeilijker bij de kofferbak kunt komen door een drager op de trekhaak is wel een nadeel. Tegenwoordig zijn er ook modellen die je kunt kantelen zodat dit probleem is opgelost.

 • Fietsendrager op de achterklep
  Heeft jouw auto geen trekhaak dan kun je ook kiezen voor een drager die bevestigd wordt op de achterklep. Nadelen hiervan zijn dat je niet meer bij de kofferbak kan komen en er is een risico dat de lak van de auto beschadigd.

 • Fietsendrager op het dak
  Fietsendragers die je monteert op het dak zijn met name populair onder wielrenners. Bij een dakdrager wordt de fiets bevestigd aan de voorvork, hierdoor voorkom je eventuele schade aan het frame. Een nadeel van een fietsendrager op het dak is dat de fietsen veel wind vangen, wat weer zorgt voor een hoger brandstofverbruik en lawaaihinder. Daarnaast moet je goed opletten bij lage doorgangen zoals tunnels en slagbomen in garages.

Wat voor stekkeraansluiting heb je nodig voor een fietsendrager?

Aan de fietsendrager zit een stekker die je moet aansluiten op de auto. Dit zorgt ervoor dat de verlichting van de fietsendrager werkt. De aansluiting kan een 7-polige stekker of een 13-polige aansluiting hebben. Je hebt een verloopstekker nodig indien de fietsendrager een andere aansluiting heeft dan de auto. 

Vragen?

Heb je nog aanvullende vragen of wil je graag meer advies over fietsendragers? Je bent altijd welkom bij ons in de winkel!. 

 

Profile Smeeing in Soest: dé fietsspecialist voor A-merken, premiummerken en topservice

 

Profile Smeeing in Soest is al meer dan 20 jaar dé fietsspecialist van Midden-Nederland. Natuurlijk kunt u bij ons online fietsen vergelijken en bestellen.

Wilt u advies en uitgebreid ‘live’ vergelijken? Kom dan naar onze winkel met uitgebreide showroom in Soest. U kunt gratis voor de deur parkeren.

Wij hebben altijd de nieuwste collecties van de bekende A-merken, maar ook van diverse premiummerken zoals Batavus, Dutch ID, Kalkhoff, Sparta, en Giant. Daarnaast hebben we een uitgebreid assortiment elektrische bakfietsen o.a. van het merk Vogue en de premium bakfietsen van Urban Arrow en Lovens.

Profile Smeeing is ook de Premium Dealer van Van Raam driewielers en andere aangepaste (elektrische) fietsen van Midden Nederland.

 

Advies op maat en proefrit

 

Wat uw wensen ook zijn, als ervaren specialist in (elektrische) fietsen nemen wij alle tijd voor advies/instructie op maat en zijn wij u graag van dienst met één of meerdere proefritten. De (elektrische) fiets van uw keuze wordt door onze vakspecialisten in de winkel altijd volledig afgesteld volgens uw persoonlijke wensen/eisen. Wilt U een e-bike leasen voor een vast laag maandbedrag? Ook dan zijn wij u graag van dienst!

 

Graag tot ziens in onze winkel!

Type
EasyFold XT2 (933) Fietsendrager
Maat
-
Kleur
ZWART/ZILVER
Draagvermogen :
Max. gewicht fiets 30 kg.
Merk :
Thule
Type :
933
Geschikt voor E-bikes :
Ja
Laadvermogen :
Max. 60 kg
EAN code :
7313020077338
Maximaal aantal fietsen :
2
T. Maten :
123 x 63 x 68 cm
T. Afneembare framehouders :
Ja
T. Maximale wielbasis :
1300 mm
T. Geschikt voor carbonframe :
 ✓  Adapter vereist
T. Maximale wielmaat (diameter) :
29 Inch
T. Beschikt voor auto's met reservewiel aan de buitenkant :
Nee
T. Max. bandbreedte :
76,20 mm of 3" (met Thule XXL Fatbike Wheel Straps 119,38 mm of 4,7")
T. Achterlichten :
Ja
T. Kantelbaar :
Ja
T. Eigen gewicht :
17.9 kg
T. Geschikt voor framematen :
22-80 mm
T. Opgevouwen afmetingen :
31 x 63 x 68 cm
T. Afstand tussen fietsen :
22 cm
T. Elektriciteitsstekker :
13-pin
1 Item
Nieuw
7313020077338

15 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking