Fastrider Nyla - Enkele Fietstas - 20L
Fastrider Nyla - Enkele Fietstas - 20L

Fastrider Nyla - Enkele Fietstas - 20L

20120400-000
Niet op voorraad!
€ 60,00
Incl. BTW

Dankzij het speelse design is de Fastrider Nyla Fietstas een perfecte fietstast voor de fietser die een opvallen en veelzijdige boodschappentas zoekt! Daarnaast kun je deze fietstas ook gemakkelijk als shopper gebruiken tijdens het boodschappen doen, dankzij de meegeleverde schouderband.

De tas is gemaakt van deels gerecyceld materiaal en daardoor behoort deze tas tot de ReThink productlijn van FastRider. Daarnaast is hij net zo duurzaam als alle andere fietstassen van FastRider. De tas is voorzien van een rits en door de inoud van 20 liter is de tas gemakkelijk af te sluiten zodat er niets ontsnapt. Hij past ook nog eens op ieder bagagedrager, zelfs die van de electrische fiets door de Vario E-haken.

Kleur

RE THINK - Duurzaam en efficiënt gefabriceerd

Het RE THINK programma is een belangrijk doel voor Fasterrider om de productie duurzamer te maken. De fietstassen met het RE THINK label zijn gemaakt van milieuvriendelijk materiaal zoals geryceld polyester en natuurlijk katoen. Hiermee draagt FastRider bij aan een groenere wereld een een duurzame toekomst.

Geschikt voor E-Bikes

Deze enkele fietstas is ideaal geschikt voor de E-bike met de accu in de bagagedrager. Daardoor is het niet altijd mogelijk om elke tas goed aan je bagagedrager te houden. De Vario E-haken zijn hier de perfecte oplossing voor. De haken zijn erg dun en passen daardoor makkelijk tussen de drager en de accu. Nu kan je dus ook ongestoord je enkele fietstas meenemen op de e-bike.

Productspecificaties

  • Afmetingen: 37 x 39 x 14 cm

  • Waterafstotend Recycled Polyester

  • Ruime inhoud

  • Voorzien van een ritssluiting

  • Voorzien van handvatten

  • Voorzien van een afneembare schouderband

  • Voorzien van reflectie

Kleur
Zwart,roze,multicolor,floral,jungle/groen
Nieuw
8717565647398

15 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking