Basil City - Dubbele fietstas - 28-32 Liter
Basil City - Dubbele fietstas - 28-32 Liter

Basil City - Dubbele fietstas - 28-32 Liter

725209
Laatste items in voorraad
€ 64,95
Incl. BTW

Deze dubbele fietstas van Basil is zeer praktisch, en nog modieus en elegant ook! De tas heeft een inhoud van 28-32 liter, een waterbestendige sluiting en wordt bevestigd met het Universal Bridge-systeem.

Kleur
Maat

Praktische fietstas

De dubbele tas heeft een ruim binnenvak met een inhoud van in totaal 28 tot 32 liter, afhankelijk van hoe hoog u de tas dichtmaakt. De tas bevat een klein binnenzakje met rits. De tas is gemaakt van sterk polyester van hoge kwaliteit, met waterafstotende, spatwaterdichte eigenschappen. De roltop- of vouwsluiting voorkomt dat regenwater de tas binnen druppelt.

 

Stevige bodem en magneetsluiting

Voor extra veiligheid is de tas voorzien van reflectie. Er ligt een goede bodemplaat in die stevig op zijn plek blijft met klittenband, en de tas heeft een handige magneetsluiting.

 

Universal Bridge-systeem

Deze Basil City bevestigt u eenvoudig aan uw bagagedrager met de verstelbare riempjes. De brug (tussen de tassen) bestaat uit twee banden, waardoor de snelbinders van uw fiets toegankelijk blijven. Het Universal Bridge-systeem zorgt ervoor dat de tas ook geschikt is voor gebruik in combinatie met systemen als MIK, Racktime en i-Rack/Carrymore (adapterplaat niet inbegrepen). Met een dergelijk systeem is de fietstas gemakkelijk van de fiets af te pakken. De tas kan ook aan de bagagedrager worden bevestigd met behulp van het DBS- detachable bag systeem (los te bestellen).

Maat
28-32 l
Kleur
Black,grey melee,camel brown
3 Items
Nieuw
8715019180712

15 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking