Axa DWN 50 Lux - LED Fietsverlichting - Voor- en achterlicht - Oplaadbaar via USB
Axa DWN 50 Lux - LED Fietsverlichting - Voor- en achterlicht - Oplaadbaar via USB

Axa DWN 50 Lux - LED Fietsverlichting - Voor- en achterlicht - Oplaadbaar via USB

ALS93959295CB
Laatste items in voorraad
€ 64,95
Incl. BTW

De Dwn fietslampjes van AXA zijn betrouwbaar en krachtig. De lichtbundel van de koplamp zorgt ervoor dat je tot wel 4 km gezien kunt worden door overige weggebruikers. Daarnaast is je zicht tot ongeveer 70 meter verlicht. Met de achterlamp kun je achteropkomend verkeer bereiken tot maar liefst 300 meter. Het achterlicht heeft een geïntegreerde remlichtfunctie. Deze functie maakt fietsen in het verkeer veiliger. Zo kun je de fiets voor je zien afremmen, en de persoon achter je kan zien dat je afremt. De Dwn verlichtingsset is uiterst geschikt voor fietsers die geregeld door donkere gebieden fietsen.

Door de 50 Lux lichtbron fiets je zorgeloos door donkere gebieden met weinig verlichting. Naast zijn krachtig lichtbundel, zijn de Dwn fietslampjes ook duurzaam. De verlichtingset is USB oplaadbaar. Met een opgeladen accu staat de koplamp garant voor 11 uur veilig fietsplezier en de volledig opgeladen achterlamp zorgt voor 7 uur aan zichtbaarheid. De voor- en achterlamp zijn in 2 uur volledig opgeladen.

Het achterlicht kan op 2 manieren worden gemonteerd. Je kunt hem op de zadelpen of op de staande achtervork monteren.

Specificaties:

  • LED-lampen

  • Levensduur van 1.000 oplaadbeurten

  • Zichtbaarheid 4.000 meter voor, 300 meter achter

  • Zicht tot 70 meter

  • Zijkant verlicht

  • Geschikt voor vrijwel alle fietsen

  • 3 verlichtingsstanden (10, 30 en 50 lux)

  • Batterij bijna leeg indicator

  • USB C oplaadkabel

  • Werkt garandeert bij temperaturen van -10 tot +40 graden

 

De verlichtingsproducten van AXA

AXA heeft een breed scala aan verlichtingsproducten, van lampjes waar je gezien mee wordt tot verlichting met veel licht waar je zelf uitstekend mee kan zien. Voor iedere fiets en fietser heeft AXA de juiste verlichting. Naast verlichting voor de dynamo heeft AXA ook verlichting die direct op een E-bike accu kan worden aangesloten, of is voorzien van batterijen. Daarnaast hebben we ook een mooi duurzaam alternatief, onze USB oplaadbare verlichtingsproducten. Hiermee hoef je nooit meer te zoeken naar nieuwe batterijen.

Maat
-
Kleur
Zwart
2 Items
Nieuw
8713249333182

15 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking