New Looxs Odense - Dubbele fietstas - 39 liter
New Looxs Odense - Dubbele fietstas - 39 liter

New Looxs Odense - Dubbele fietstas - 39 liter

T224501
Laatste items in voorraad
€ 97,95
Incl. BTW

Bent u op zoek naar een dubbele fietstas gemaakt van sterk materiaal en een stoer uiterlijk? In deze ruime fietstas kunt u een heleboel spullen vervoeren!

Kleur
Maat

Ruim hoofdvak
Deze fietstas heeft 2 ruime hoofdvakken, waardoor je veel kan meenemen. Door de verstelbare haaksluiting maak je de tas wat ruimer als je veel spullen meeneemt, of sluit je hem juist goed af als hij niet helemaal gevuld is.

Praktisch
De fietstas wordt aan de bagagedrager bevestigd met riempjes. Dat maakt deze tas geschikt voor vrijwel alle fietsen, ook elektrische. De brug tussen de twee delen van de tas is 18 cm.

Met een klittenband riempje zet je de fietstas extra vast aan de zijkant van de bagagedrager. Als hij één keer is vastgezet, zit deze goed bevestigd op de drager. Als de tas verder naar achter op de bagagedrager geplaatst moet worden, of zwaar beladen is, gebruik je een New Looxs afstandhouder. Deze voorkomt dat de tas tegen het wiel aan komt. De afstandhouder steek je in de insteekstrips op de achterkant van de tas.

Dankzij de kunststof platen die je in de bodem en zijkanten schuift is de tas stevig en vormvast. Zo stop je makkelijk je spullen in de tas!

Waterafstotend materiaal
De New Looxs Odense Dubbele Fietstas is gemaakt van waterdicht 500D polyester met een TPU coating. Dit materiaal is zeer sterk en slijtvast. En daarmee ideaal voor het vervoeren van zware spullen. De tas is eenvoudig af te nemen met een vochtig doekje, waardoor hij lang mooi blijft.

Door de waterafstotende stof kan de tas een kleine regenbui prima aan. Wil je ook de allerzwaarste regenbuien doorstaan? Dan raden wij aan om een New Looxs regenhoes voor dubbele fietstassen erbij te kopen. Hiermee maak je de tas 100 % waterdicht.

Veilig
Voor extra veiligheid in het donker is de Odense fietstas afgewerkt met reflectie die vanaf 3 zijden zichtbaar is.

De Odense dubbele fietstas is beschikbaar in zwart en groen.

Pluspunten van de Odense dubbele fietstassen:

  • Stevige, ruime fietstas

  • Bevestiging met riempjes

  • Geschikt voor elektrische fietsen

  • Met haaksluiting

  • Reflectie aan beide zijden

Maat
39 l
Kleur
Black,green
1 Item
Nieuw
8714827982952

15 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking