Cortina U4 Mini - Transport fiets - Kinderfiets - 3 versnellingen - 9-12 jaar - Zwart
Cortina U4 Mini - Transport fiets - Kinderfiets - 3 versnellingen - 9-12 jaar - Zwart

Cortina U4 Mini - Transport fiets - Kinderfiets - 3 versnellingen - 9-12 jaar - Zwart

J26002
Niet op voorraad!
€ 579,00
Incl. BTW

3 Versnellingen | Terugtraprem | Wielmaat 26 inch | Leeftijdsindicatie 10+ | Lichaamslengte 150-170 cm | Binnenbeenlengte 80-95 cm | Gewicht 18.5 kg | Batterij verlichting | incl. voordrager


Dat is nog eens cool, net zo'n gave transportfiets als papa en mama! Speciaal daarvoor heeft Cortina de populaire U4 Transport uitgebracht in 24 en 26 inch. Je nieuwe fiets moet een feestje zijn zodat je zeker weet dat je opvalt op het schoolplein!

 

De juiste framemaat meten bij kinderen, zo doe je dat!
Je kunt de juiste framemaat van een kinder – jeugd fiets kiezen aan de hand van de binnen beenlengte, dit verdient eigenlijk de voorkeur want het is een nog nauwkeurigere wijze van meten. Want ook als kinderen eenzelfde lichaamslengte hebben, kan de binnen beenlengte fors verschillen. Hoe meet je de binnen beenlengte? Meet de binnen beenlengte van uw kind terwijl deze met zijn of haar benen ongeveer 15 cm uit elkaar staat. Meet de afstand tussen de grond en het kruis. In de onderstaande tabel zie je vervolgens welke inchmaat bij de lichaamslengte en de binnen beenlengte van uw kind past.



De binnen beenlengte is de belangrijkste waarde wanneer je de juiste loopfiets of fietsmaat voor je kind wilt bepalen. 

De paslengte wordt vaak de pashoogte of binnen beenlengte genoemd. Het moet in een bepaalde verhouding staan
​​tot de hoogte van het zadel zodat je kind optimaal kan zitten op een loopfiets of fiets.  Daarom geven we bij onze kinder / jeugd fietsen altijd de juiste opstaphoogte, passend bij de framemaat. Zo zie je zo snel mogelijk welke loopfiets of fiets geschikt is voor jouw kind.

Maar hoe meet je de paslengte van je kind? Heel makkelijk:

  • Je kind staat met de rug tegen een muur met de schoenen aan.

  • Tussen de benen zit een boek geklemd, met de horizontale bovenrand in het kruis.

  • Nu kunt u een meetlint of duimstok gebruiken om de afstand van de bovenkant van het boek tot de vloer te meten.

De gemeten waarde in centimeters is de staplengte of staphoogte. Hiermee kunt u nu bijvoorbeeld op onze website de juiste maat voor de loopfiets of fiets van uw kind bepalen. 

Bike Totaal Smeeing in Soest: dé fietsspecialist voor A-merken, premiummerken en topservice
Bike Totaal Smeeing in Soest is al meer dan 20 jaar dé fietsspecialist van Midden-Nederland. Natuurlijk kunt u bij ons online fietsen vergelijken en bestellen.

Wilt u advies en uitgebreid ‘live’ vergelijken? Kom dan naar onze winkel met uitgebreide showroom in Soest. U kunt gratis voor de deur parkeren.

Wij hebben altijd de nieuwste collecties van de bekende A-merken, maar ook van diverse premiummerken zoals Batavus, Dutch ID, Kalkhoff, Sparta, en Giant. Daarnaast hebben we een uitgebreid assortiment elektrische bakfietsen o.a. van het merk Vogue en de premium bakfietsen van Urban Arrow en Lovens.

Bike Totaal Smeeing is ook de Premium Dealer van Van Raam driewielers en andere aangepaste (elektrische) fietsen van Midden Nederland. 

Advies op maat en proefrit
Wat uw wensen ook zijn, als ervaren specialist in (elektrische) fietsen nemen wij alle tijd voor advies/instructie op maat en zijn wij u graag van dienst met één of meerdere proefritten. De (elektrische) fiets van uw keuze wordt door onze vakspecialisten in de winkel altijd volledig afgesteld volgens uw persoonlijke wensen/eisen. Wilt U een e-bike leasen voor een vast laag maandbedrag? Ook dan zijn wij u graag van dienst!

Graag tot ziens in onze winkel!

Type
U4 Transport Mini J26-3 (9-12 jaar)
Maat
J46
Kleur
Jet Black matt
. Aantal versnellingen :
3
. Aandrijving
Ketting
. Type versnellingen :
Shimano Nexus 3 Coasterbrake
- Netto gewicht (kg) :
18,5
- Wielmaat :
26 inch
. Type remmen :
Shimano Coasterbrake (terugtraprem)
. Schakelsysteem :
Naaf
- Type frame :
Jongens
Nieuw
8719461036085

15 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking