Cortina E-U4 Transport - Elektrische fiets - Heren - Bosch ActiveLine middenmotor
Cortina E-U4 Transport - Elektrische fiets - Heren - Bosch ActiveLine middenmotor

Cortina E-U4 Transport - Elektrische fiets - Heren - Bosch ActiveLine middenmotor

CET7BOMMH53JEBMT Kerncollectie
Laatste items in voorraad
€ 2.499,00
Incl. BTW

Bosch Active Line, 40 Nm middenmotor |Accu: Standaard 300 Wh optioneel resp. 400 / 500 Wh | 7 versnellingen | Shimano Rollerbrake remmen | Dubbele standaard en stuurbegrenzer | Geschikt voor kinderzitjes voor en achter | incl. 5 jaar service / garantiepakket 

Kleur
Maat

Cortina Transport E-U4 ActiveLine Bosch Heren
De elektrische transportfiets van Cortina met middenmotor (MM)

De fiets waar Cortina bekend mee is geworden, maar dan elektrisch.

De Cortina E-U4 Transport combineert de looks van de bekende transportfiets met het comfort van een krachtige middenmotor.

Een win-win situatie! Wie kent hem niet, de transportfiets met het kenmerkende robuuste uiterlijk, stevige frame en natuurlijk de voordrager.

De E-U4 Transport is dé elektrische transportfiets en een echte must ave die je nog makkelijker naar school, werk en die afspraak met vrienden in de stad brengt.

Door de vele kleuren is er altijd een e-bike die perfect past bij jouw wensen!

 

Bike Totaal Smeeing in Soest: dé fietsspecialist voor A-merken, premiummerken en topservice
Bike Totaal Smeeing in Soest is dé fietsspecialist van Midden-Nederland. Natuurlijk kunt u bij ons online fietsen vergelijken en bestellen. Wilt u advies en uitgebreid ‘live’ vergelijken? Kom dan naar onze winkel met uitgebreide showroom in Soest. U kunt gratis voor de deur parkeren. We hebben altijd de nieuwste collecties van de bekende A-merken maar ook van diverse premiummerken zoals Batavus, Cube, Kalkhoff, Sparta, en Dutch ID.

Daarnaast hebben we een uitgebreid assortiment aangepaste Van Raam fietsen en luxueuze Urban Arrow en Lovens e- bakfietsen en vele accessoires.

Advies op maat en proefrit
Wat uw wensen ook zijn, als ervaren specialist in (elektrische) fietsen nemen wij alle tijd voor advies/instructie op maat en zijn wij u graag van dienst met één of meerdere proefritten. De (elektrische) fiets van uw keuze wordt door onze vakspecialisten in de winkel altijd volledig afgesteld volgens uw persoonlijke wensen/eisen. U wilt een e-bike leasen voor een vast laag maandbedrag? Ook dan zijn wij u graag van dienst.

Graag tot ziens in onze winkel

Type
E-U4 Transport MM Active Heren
Maat
H53,H61,H65
Kleur
Jet Black matt
- Motorpositie :
Midden
- Motortechniek :
Bosch Active Line, middenmotor, 40 Nm
- Accupositie :
Drager (achter)
1 Items
Nieuw
8719461041102

15 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking