Dutch ID Phantom S75 - Elektrische fiets - Dames - Automatisch schakelsysteem
Dutch ID Phantom S75 - Elektrische fiets - Dames - Automatisch schakelsysteem

Dutch ID Phantom S75 - Elektrische fiets - Dames - Automatisch schakelsysteem

DID16L480091 Kerncollectie
Niet op voorraad!
€ 4.899,00
Incl. BTW

Bosch Performance SMART Line, 75 Nm, middenmotor | Accu: Bosch 400 Wh optioneel resp. 500 / 625 Wh | Bosch Kiox 300 afneembare kleurendisplay incl. navigatie & loophulp | Automatische traploze versnellingen Enviolo Trekking | Onderhoudsarme Belt aandrijving | Hydraulische Schijfremmen | Robuuste met extra krachtige middenmotor dames e-bike ideal voor premium rijervaring | incl. 5 jaar Plus-Garantie servicepakket 

Kleur
Maat


Dutch ID Phantom
De e-bike voor comfortabele en uitdagende tochten
De Phantom is met zijn robuuste design een echte eyecatcher. De e-bike beschikt over een krachtige middenmotor en rijdt zeer comfortabel. De Phantom is uitgerust met de nieuwste technologie en biedt een premium rijervaring.

Krachtige motor
De Phantom is verkrijgbaar met het nieuwste  met Bosch Smart systemeen 75 Nm of 85 Nm Bosch Performance CX motor. Dit maakt deze e-bike geschikt voor uitdagende tochten, in heuvelachtige gebieden of voor intensief woon-werkverkeer.


Comfortabel 
automatisch schakelen
De Phantom is verkrijgbaar met een automatisch schakelsysteem. Hierbij kies je hoe snel je wilt trappen, en de technologie doet de rest. Zo zoef je ongeacht wind of heuvels met een gelijkblijvende tred door het landschap, zonder dat je merkt dat het systeem schakelt.

Deze e-bike is ook verkrijgbaar met handmatig schakelen, waarbij je met een shifter de gewenste versnelling uitkiest. 

GPS anti-diefstal en smartphone app
De Phantom S85 is uitgerust met een GPS-unit. Dit systeem waakt over jouw Phantom met een anti-diefstalteam stand-by, mits je via de app verzekerd bent.  

 

Met de smartphone app heb je altijd inzicht in de locatie en status van jouw Phantom. In de app vind je al jouw gereden ritten terug, zie je hoe vol de accu is, hoeveel inspanning je hebt geleverd en veel meer.

 

Display en navigatie
Met dit Bosch Kiox 300 display beschik je over een uitgebreide boordcomputer en heb je via de eBike Flow-app toegang tot de digitale wereld. De navigatiefunctie is in de toekomst beschikbaar en wordt dan via de smartphone gestart en ondersteunt bij het verkennen van onbekende gebieden. Via Bluetooth is de boordcomputer verbonden en toont de fietstocht op het display. Met updates over-the-air breidt je jouw eBike met extra functies uit en houd je deze up-to-date vanaf je smartphone. 

 

Krachtige hydraulische schijfremmen
Bij veel kracht hoort ook veel controle. Door de remset met remschijven heeft de Phantom zeer stabiele remprestaties onder verschillende omstandigheden. De ergonomische remhendel is comfortabel voor dagelijks gebruik.

 

Uitzonderlijk goed afgewerkt
De Phantom is uitzonderlijk goed afgewerkt. Een mooi voorbeeld hiervan is het vloeiend gevormde frame en de weggewerkte kabels. Vrijwel geheel onzichtbaar! Dit zorgt niet alleen voor een strak uiterlijk, het beschermt de kabels ook tegen breuken of storingen.

Bike Totaal Smeeing in Soest: dé fietsspecialist voor A-merken, premiummerken en topservice
Bike Totaal Smeeing in Soest is dé fietsspecialist van Midden-Nederland. Natuurlijk kunt u bij ons online fietsen vergelijken en bestellen. Wilt u advies en uitgebreid ‘live’ vergelijken? Kom dan naar onze winkel met uitgebreide showroom in Soest. U kunt gratis voor de deur parkeren. We hebben altijd de nieuwste collecties van de bekende A-merken maar ook van diverse premiummerken zoals Batavus, Cube, Kalkhoff, Sparta, en Dutch ID.

Daarnaast hebben we een uitgebreid assortiment aangepaste Van Raam fietsen en luxueuze Urban Arrow en Lovens e- bakfietsen en vele accessoires.

Advies op maat en proefrit
Wat uw wensen ook zijn, als ervaren specialist in (elektrische) fietsen nemen wij alle tijd voor advies/instructie op maat en zijn wij u graag van dienst met één of meerdere proefritten. De (elektrische) fiets van uw keuze wordt door onze vakspecialisten in de winkel altijd volledig afgesteld volgens uw persoonlijke wensen/eisen. U wilt een e-bike leasen voor een vast laag maandbedrag? Ook dan zijn wij u graag van dienst.

Graag tot ziens in onze winkel!

Type
Phantom S75 TR Auto Dames
Maat
Dli48,Dli53,Dli58
Kleur
Black,slate grey
- Motorpositie :
Midden
- Motortechniek :
Bosch Performance Line, Smart, middenmotor, 75 Nm
- Vermogen (Nm) :
75 Nm
- Type sensor(en) :
Trapkracht,rotatie,snelheid
- Display type:
Bosch Kiox 300 / LED Remote met 5-Buttom Concept / Smart System Controller / Connecivity hup / Instelbaar via de smartphone-app / communicatie via Bluetooth / afneembaar
- Walk assist :
Ja
- Accupositie :
In frame
- Standaard Accucapaciteit (Wh) :
400 Wh
- * Optioneel:
Batterij upgrade: resp. 500 / 625 Wh (meerprijs resp. € 200,- / €400,-)
. Aantal versnellingen :
Traploos / Automaat
. Aandrijving
Belt (getande riem) GATES CDX
. Type versnellingen :
Enviolo Trekking / Automatic
- Type slot :
Art goedgekeurd Ringslot met insteek optie voor kabel of ketting
- Verlichting voor :
B&M IQ XE 70 Lux
- Verlichting achter :
B&M geintegreerd
- Netto gewicht (kg) :
26,5 kg (excl. accu)
- Verende voorvork :
Ja, Suntour Mobie Air, blokkerbaar, 15 mm doorgaande as. Veerweg 63 mm.
- Banden :
Schwalbe Marathon GT, 50-622
- Type stuurpen :
Verstelbaar
- Verende zadelpen :
Ja
. Type remmen :
Hydraulische Schijfremmen
. Schakelsysteem :
Naaf
Nieuw
8719812005661

15 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking