New Looxs Mondi Joy - Dubbele Fietstas - 38L
New Looxs Mondi Joy - Dubbele Fietstas - 38L

New Looxs Mondi Joy - Dubbele Fietstas - 38L

712312
Beschikbaar in een andere variatie
€ 71,95
Incl. BTW

Praktisch dubbele fietstas die meer ruimte bieden dan je verwacht! Deze stevige dubbele tas past op bijna alle fietsen, ook elektrische!

Kleur
Maat


Waterafstotend
De Mondi Joy is gemaakt van waterdicht polyester. Doordat de klep over de tas heen valt is de tas waterafstotend voor kleine regenbuien.

Groot hoofdvak
Doordat de fietstas een ruim hoofdvak heeft, kun je veel meenemen. Daarnaast heeft de tas onder de klep op de voorkant nog een extra ritsvak. Je sluit het hoofdvak af met 2 kliksluitingen. Aan de zijkant van de tas vind je 2 insteekvakken. Door deze handige indeling kan je alles eenvoudig met je meenemen.

Praktisch
De fietstas wordt aan de bagagedrager bevestigd met riempjes. Dat maakt deze tas geschikt voor vrijwel alle fietsen. De ruimte tussen de twee delen van de tas is 18 cm. Je kunt de fietstas extra vastzetten aan de zijkant van de bagagedrager met klittenband. Je hoeft de tas 1 keer vast te zetten en daarna zit deze goed bevestigd op de drager. De tas is stevig en vormvast door de kunststof platen die in de bodem en zijkanten zit. De tas blijft daardoor goed in vorm en zo kun je makkelijk je spullen in de tas stoppen.

Veilig
De tas is afgewerkt met reflectie voor extra veiligheid in het donker.

Maat
38 l
Kleur
Quilted grey,ivy black,ivy walnut,ivy grey,quilted black
0 Items
Nieuw
8714827108406

15 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking