Fastrider Jaxx II Basics MIK - Dubbele Fietstas - 28L - Waterafstotend
Fastrider Jaxx II Basics MIK - Dubbele Fietstas - 28L - Waterafstotend

Fastrider Jaxx II Basics MIK - Dubbele Fietstas - 28L - Waterafstotend

20110900-000
Beschikbaar in een andere variatie
€ 75,00
Incl. BTW

Deze stijlvolle Jaxx II dubbele fietstas met de zichtbaar sterke kwaliteit van FastRider is gemaakt van waterafstotend gecoat polyester. De waterbestendige materialen van de tas beschermen ook een laptop of tablet, waardoor de tas geschikt is voor woon-werkverkeer op de fiets. De tas heeft een inhoud van 28 liter.

Kleur


Waterafstotend gecoat polyester

De tas is gemaakt van mat gecoat polyester en sluit met een klep met een gesp en klittenband. Op de voorkant van de tas zit een extra opbergvak, en binnenin zit een klein opbergvakje met een ritssluiting. De binnenvoering van de tas kan afgesloten worden met een aansnoerkoord. De tas is aan de achterkant extra verstevigd. Aan beide zijkanten van de tas is er reflectie, in de vorm van het Fastrider-logo.

 

Bevestiging op de bagagedrager

U bevestigt de tas eenvoudig op de bagagedrager met riempjes. De tas is aan de onderkant bovendien nog vast te zetten met klittenband. De tas kan ook gebruikt worden met het MIK-systeem (niet inbegrepen).

 

E-bike proof

De fietstas is e-bike proof en past dus ook op de meest elektrische fietsen. Het middenpaneel tussen de twee tassen heeft handige uitsparingen voor het gebruik van snelbinders en ledverlichting.

Maat
Jaxx 2 Basics
Kleur
Zwart,olijfgroen,aubergine
0 Item
Nieuw
8717565668164

15 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking