Fastrider Nyla Trend MIK - Dubbele Fietstas - 32L
Fastrider Nyla Trend MIK - Dubbele Fietstas - 32L

Fastrider Nyla Trend MIK - Dubbele Fietstas - 32L

20110400-000
Beschikbaar in een andere variatie
€ 70,00
Incl. BTW

Met zijn speelse uiterlijk en afgeronde hoeken is de Nyla dubbele fietstas ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar een opvallende maar veelzijdige fietstas die gemakkelijk aan de fiets kan worden bevestigd. De fietstas is van gerecycled polyester gemaakt volgens het RETHINK-programma van FastRider. De waterafstotende stof is voorzien van reflecterende elementen om de zichtbaarheid te verbeteren. Regenflappen houden het weer buiten en met de dubbele klittenband en gesp sluiting kunt u er zeker van zijn dat uw bezittingen binnenin droog en veilig blijven.

Kleur


Om te zorgen dat uw spullen niet uit de fietstas vallen is de Nyla Dubbele Fietstas uitgerust met een grote klep die gemakkelijk dicht te maken is met een snelsluiting en klittenband. De tas beschikt over maar liefst 32 liter aan ruimte, zodat u gemakkelijk uw kleine en grote boodschappen erin kwijt kunt. Met de Nyla dubbele fietstas kunt u ongestoord op weg.

 

RETHINK - Duurzaam en efficiënt gefabriceerd

Het RETHINK programma is een belangrijk doel voor Fastrider om de productie duurzamer te maken. De fietstassen met het RETHINK label zijn gemaakt van milieuvriendelijk materiaal zoals geryceld polyester en natuurlijk katoen en hiermee draagt Fastrider bij aan een groenere wereld en een duurzame toekomst.

MIK - Mounting Is Key

Dit product is te gebruiken met het MIK systeem welke niet wordt meegeleverd. Met behulp van een stabiel platform aan de achterzijde kunt u een breed scala aan fietsaccessoires monteren op uw fietsendrager. Het bevestigen en verwijderen van uw fietstas of fietsmand gaat met een MIK systeem gegarandeert snel en eenvoudig. Het systeem is zeer stabiel, stil in gebruik en bevat ook een geïntegreerde antidiefstalslot.

Maat
Nyla
Kleur
Zwart,roze,multicolor,floral,jungle/groen
0 Item
Nieuw
8717565647367

15 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking