Batavus Entree E-go - Elektrische fiets - Dames - Voorwielmotor
Batavus Entree E-go - Elektrische fiets - Dames - Voorwielmotor

Batavus Entree E-go - Elektrische fiets - Dames - Voorwielmotor

BE101844
Niet op voorraad!
€ 2.399,00
Incl. BTW

E-motion 25 Nm, voorwielmotor | Accu: 400 Wh, optioneel 500 Wh | 7 naafversnellingen Shimano Nexus | Shimano Rollerbrake achter, Shimano V-brake voor | incl. 5 jaar service / pluspakket ✓

Kleur
Maat


Batavus Entree Extra Lage Instap E-Bike
De Batavus Entree E-go® is voorzien van een speciaal frame. Hierdoor heeft deze stadsfiets een extra lage en ruime instap. Wil je graag makkelijk én veilig op- en afstappen? Dan is de Entree E-go® bij uitstek geschikt voor jou! De verstelbare stuurpen zorgt ervoor dat je de ideale zitpositie kan aanhouden om zo comfortabel mogelijk te fietsen.

Eenmaal onderweg profiteer je van de 7 versnellingen waardoor je altijd in het juiste tempo kan fietsen. De voorwielmotor trekt je als het ware vooruit zodat je een natuurlijke ondersteuning krijgt. Doordat het gewicht goed verdeeld is, ervaar je een heerlijk stabiele. Handig als je een stoepje op moet. En als je plots moet remmen voor een stoplicht, vertrouw je op de krachtige remmen. Een lekke band zal je overigens ook niet snel meer overkomen, want de Batavus Entree is voorzien van stevige anti-lek banden zodat je lekker door kan blijven fietsen!

  • Extra lage en ruime instap (28 cm) ideaal voor veilig op- en afstappen

  • Ondersteuning door E-motion voorwielmotor met geïntegreerde versnellingsnaaf

  • Zeer stabiele en comfortabele fiets dankzij het speciale frame

  • Makkelijk uitneembare accu

  • 7 versnellingen voor de ideale trapfrequentie

 

Bike Totaal Smeeing in Soest: dé fietsspecialist voor A-merken, premiummerken en topservice
Bike Totaal Smeeing in Soest is dé fietsspecialist van Midden-Nederland. Natuurlijk kunt u bij ons online fietsen vergelijken en bestellen. Wilt u advies en uitgebreid ‘live’ vergelijken? Kom dan naar onze winkel met uitgebreide showroom in Soest. U kunt gratis voor de deur parkeren. We hebben altijd de nieuwste collecties van de bekende A-merken maar ook van diverse premiummerken zoals Batavus, Cube, Kalkhoff, Sparta, en Dutch ID.

Daarnaast hebben we een uitgebreid assortiment aangepaste Van Raam fietsen en luxueuze Urban Arrow en Lovens e- bakfietsen en vele accessoires.

Advies op maat en proefrit
Wat uw wensen ook zijn, als ervaren specialist in (elektrische) fietsen nemen wij alle tijd voor advies/instructie op maat en zijn wij u graag van dienst met één of meerdere proefritten. De (elektrische) fiets van uw keuze wordt door onze vakspecialisten in de winkel altijd volledig afgesteld volgens uw persoonlijke wensen/eisen. U wilt een e-bike leasen voor een vast laag maandbedrag? Ook dan zijn wij u graag van dienst.

Graag tot ziens in onze winkel!

Type
Entree E-go® (VM) Dames
Maat
Dli44,Dli51
Kleur
Midnight blue
- Motorpositie :
Voor
- Motortechniek :
E-Motion M108, voorwielmotor, 25 Nm
- Vermogen (Nm) :
25 Nm
- Type sensor(en) :
Rotatie
- Accupositie :
Drager (achter)
. Aantal versnellingen :
7
. Aandrijving
Ketting
. Type versnellingen :
Shimano Nexus 7
- Verende voorvork :
Star
- Wielmaat :
26" inch
. Schakelsysteem :
Naaf
Nieuw
8713568450812

15 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking