Sparta D-Rule Ultra BES3 - Elektrische fiets - Heren
Sparta D-Rule Ultra BES3 - Elektrische fiets - Heren

Sparta D-Rule Ultra BES3 - Elektrische fiets - Heren

03507326
Laatste items in voorraad
€ 4.399,00
Incl. BTW

Bosch Performance Line Smart middenmotor, 75 Nm | Accu: Bosch 500 Wh, optioneel 625 Wh | Traploos naafversnelling Enviolo | Hydraulische Schijfremmen (DB) | Onderhoudarme Belt aandrijving | incl. 5 jaar service / plus / garantie pakket 

Kleur
Maat

Sparta D-Rule Ultra Heren 2023

Deze e-bike geeft extra power aan jouw woon-werkrit. 

We gaan met de d-RULE ULTRA in 2023 nog een stapje verder door deze e-bike uit te breiden met slimme functies. De d-RULE ULTRA is voorzien van het Bosch smart-systeem waardoor jij altijd connected bent met je e-bike. Het KIOX 300 display geeft jou altijd en overal inzicht in jouw ritten. En met de krachtige Bosch Performance Line middenmoter ben jij in no-time op bestemming. Benieuwd wat deze e-bike jou nog meer te bieden heeft? Lees dan snel verder!

Met deze krachtige e-bike, voorzien van smart-functies en innovatieve verlichting, mag jij gezien worden: zowel de kabels als de accu zijn netjes weggewerkt in het frame, wat deze e-bike een extra modern en strak uiterlijk geeft. Trotseer de wegen terwijl jouw veiligheid voorop staat: met de nieuwe Sparta n:LIGHT verlichting val je goed op in het donker en ben jij trendsetter onder de commuters.

Met het Bosch smart-systeem is jouw e-bike niet gewoon een e-bike, maar ben je altijd connected. Het KIOX 300 display is het display voor het Bosch smart-systeem. Op het minimalistische, moderne display zie je al je rit-gegevens en nog veel meer zoals route-aanwijzingen. Met de eBike Flow app verbind je de KIOX via bluetooth met je smartphone. Verander instellingen, draag routes over of bekijk al je ritgegevens.

Sparta N: Light: State of The Art Verlichting
Fietsen in het donker zal nooit meer hetzelfde zijn. Val extra goed op in het verkeer, ontdek het gave welkomsteffect en parkeer moeiteloos in het donker dankzij het logolicht dat nog even blijft branden!.

Al je spulletjes bij de hand
Dankzij Sparta x:LACE past voortaan alles op je bagagedrager. Bevestig het elastiek in x-vorm of via de zijkant om jouw spullen stevig vast te klemmen!.

Nooit meer klungelen met je accu
De accu is niet alleen fraai in je frame geïntegreerd, je klikt ‘m ook extra eenvoudig los. De uitklapbare laderplus maakt laden ook nog een super praktisch!.

Bike Totaal Smeeing in Soest: dé fietsspecialist voor A-merken, premiummerken en topservice
Bike Totaal Smeeing in Soest is dé fietsspecialist van Midden-Nederland. Natuurlijk kunt u bij ons online fietsen vergelijken en bestellen. Wilt u advies en uitgebreid ‘live’ vergelijken? Kom dan naar onze winkel met uitgebreide showroom in Soest. U kunt gratis voor de deur parkeren. We hebben altijd de nieuwste collecties van de bekende A-merken maar ook van diverse premiummerken zoals Batavus, Cube, Kalkhoff, Sparta, en Dutch ID.

Daarnaast hebben we een uitgebreid assortiment aangepaste Van Raam fietsen en luxueuze Urban Arrow en Lovens e- bakfietsen en vele accessoires.

Advies op maat en proefrit
Wat uw wensen ook zijn, als ervaren specialist in (elektrische) fietsen nemen wij alle tijd voor advies/instructie op maat en zijn wij u graag van dienst met één of meerdere proefritten. De (elektrische) fiets van uw keuze wordt door onze vakspecialisten in de winkel altijd volledig afgesteld volgens uw persoonlijke wensen/eisen. U wilt een e-bike leasen voor een vast laag maandbedrag? Ook dan zijn wij u graag van dienst.

Graag tot ziens in onze winkel

Type
D-Rule Ultra Smart Heren
Maat
H57,H61
Kleur
Grey olive
- Motorpositie :
Midden
- Motortechniek :
Bosch Performance Line, Smart, middenmotor, 75 Nm
- Vermogen (Nm) :
75 Nm
- Type sensor(en) :
Trapkracht,rotatie,snelheid
- Display type:
Bosch Kiox 300 BES3
- Walk assist :
Ja
- Accupositie :
In frame
- Standaard Accucapaciteit (Wh) :
500 Wh
- * Optioneel:
Batterij upgrade: 625 Wh (meerprijs € 200,- )
. Aantal versnellingen :
Traploos
. Aandrijving
Belt (getande riem) GATES
. Type versnellingen :
Enviolo
- Type slot :
Art goedgekeurd Ringslot geschikt voor insteekkabel of ketting
- Verlichting voor :
LED aan/uit via systeem
- Verlichting achter :
LED aan/uit via systeem
- Gesloten Kettingkast :
Nee, Riemscherm
- Verende voorvork :
Ja
- Banden :
Schwalbe Energizer Active Plus, 50-622
- Type stuurpen :
Verstelbaar
- Wielmaat :
28 inch
. Type remmen :
Hydraulische Schijfremmen (DB)
. Schakelsysteem :
Naaf
- Bagagedrager :
Aluminium achterdrager, MIK compatible
- Type frame :
Aluminium
1 Items
Nieuw
8713568453103

15 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking