Dutch ID Infinity2 50 - Elektrische fiets - Heren - Bosch Activeline+ middenmotor
Dutch ID Infinity2 50 - Elektrische fiets - Heren - Bosch Activeline+ middenmotor

Dutch ID Infinity2 50 - Elektrische fiets - Heren - Bosch Activeline+ middenmotor

DID19G530019 Kerncollectie
Niet op voorraad!
€ 3.399,00
Incl. BTW

Bosch Active Plus Line, 50 Nm, middenmotor | Accu: Bosch 400 Wh optioneel resp. 500 / 625 Wh | Bosch Intuvia afneembare display met loophulp | 8 versnellingen Shimano Alfine | Hydraulische Schijfremmen | Sportieve & Comfortabele heren e-bike ideal voor woon-werkverkeer | incl. 5 jaar Plus-Garantie servicepakket 

Kleur
Maat


Dutch ID infinity2

Sportief rijgedrag met behoud van comfort
De Infinity oogt als een sportief model maar is ontworpen voor veel rijcomfort. Door de stabiliteit, goede wegligging en hoge betrouwbaarheid is deze elektrische fiets ideaal voor woon-werkverkeer. Met de prachtige kleuren, kabelintegratie en het deels gegoten frame gooi je hoge ogen!

Moeiteloze prestaties
Geniet van ongekend soepele ondersteuning. De Infinity 40 heeft een motor met 40 Nm koppel, ideaal voor stadsgebruik. Kies je voor de Infinity 50 dan krijg je krachtigere ondersteuning tot 50 Nm, ideaal voor toertochten door glooiende landschappen. 

 

Groot middendisplay of compact zijdisplay
De Infinity 40 heeft een compact zijdisplay met de knoppen vlak naast het handvat. De Infinity 50 wordt uitgevoerd met een groot afneembaar middendisplay. Je bedient het systeem met de afstandsbediening naast het handvat.

 

Trefzeker en minimaal onderhoud
Op de Infinity 40 tref je standaard een versnellingsnaaf met 7 versnellingen. Het verschil tussen de grootste en kleinste versnelling is 244%. Ideaal voor stadse ritten.

De 50 is voorzien van een premium Alfine naaf met 8 versnellingen. Deze naaf heeft naast de extra versnelling een groter bereik van 307% en hogere efficiëntie. Ideaal voor woon- werkverkeer. 

 

Hydraulische schijfremmen
Met 160mm remschijven heeft de Infinity een betrouwbaar en goed remsysteem. Deze remmen zijn comfortabel te bedienen en bieden zelfverzekerde remprestaties onder vele omstandigheden.

 

Comfortabele vering & strakke besturing
Het Infinity frame is voorzien van een 'tapered' balhoofd waarbij het onderste lager groter en robuster is dan een standaard lager. Deze ophanging geeft een beter stuurgevoel, meer veiligheid en de langste levensduur. De voorvork is speciaal voor e-bikes ontwikkeld en geeft enorm veel souplesse en comfort.

 

Ervaar de mix van sportiviteit, comfort en gemak
De geometrie van het Infinity frame is een perfecte mix tussen sportiviteit en comfort. Dit zorgt voor een prettige houding waarbij je licht gebogen plaats neemt in het zadel. Met één simpele beweging stel je het stuur omhoog om extra comfortabel en wat meer rechtop te zitten.


Bike Totaal Smeeing in Soest: dé fietsspecialist voor A-merken, premiummerken en topservice
Bike Totaal Smeeing in Soest is dé fietsspecialist van Midden-Nederland. Natuurlijk kunt u bij ons online fietsen vergelijken en bestellen. Wilt u advies en uitgebreid ‘live’ vergelijken? Kom dan naar onze winkel met uitgebreide showroom in Soest. U kunt gratis voor de deur parkeren. We hebben altijd de nieuwste collecties van de bekende A-merken maar ook van diverse premiummerken zoals Batavus, Cube, Kalkhoff, Sparta, en Dutch ID.

Daarnaast hebben we een uitgebreid assortiment aangepaste Van Raam fietsen en luxueuze Urban Arrow en Lovens e- bakfietsen en vele accessoires.

Advies op maat en proefrit
Wat uw wensen ook zijn, als ervaren specialist in (elektrische) fietsen nemen wij alle tijd voor advies/instructie op maat en zijn wij u graag van dienst met één of meerdere proefritten. De (elektrische) fiets van uw keuze wordt door onze vakspecialisten in de winkel altijd volledig afgesteld volgens uw persoonlijke wensen/eisen. U wilt een e-bike leasen voor een vast laag maandbedrag? Ook dan zijn wij u graag van dienst.

Graag tot ziens in onze winkel!

Type
Infinity 50 Heren
Maat
H53,H58,H61
Kleur
Anthracite,petrol
- Motorpositie :
Midden
- Motortechniek :
Bosch Active Line Plus, middenmotor, 50 Nm
- Vermogen (Nm) :
50 Nm
- Type sensor(en) :
Trapkracht,rotatie,snelheid
- Display type:
Bosch Intuvia / lokale besturingseenheid / duwhulp / afneembaar
- Walk assist :
Ja
- Accupositie :
In frame
- Standaard Accucapaciteit (Wh) :
400 Wh
- * Optioneel:
Batterij upgrade: resp. 500 / 625 Wh (meerprijs resp. € 200,- / €400,-)
. Aantal versnellingen :
8
. Aandrijving
Ketting
. Type versnellingen :
Shimano Alfine 8
- Type slot :
Art goedgekeurd Ringslot met insteek optie voor kabel of ketting
- Verlichting voor :
Buchel LED 80 Lux
- Verlichting achter :
LED automatisch
- Netto gewicht (kg) :
26,5 kg (excl. accu)
- Verende voorvork :
Ja, SR Suntour NEX
- Banden :
Schwalbe Energizer Plus Performance, 50-622
- Type stuurpen :
Verstelbaar
- Verende zadelpen :
Ja
. Type remmen :
Hydraulische Schijfremmen
. Schakelsysteem :
Naaf
Nieuw
8719812004398

15 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking