Puky step R 03 / FC Bayern München editie

Puky step R 03 / FC Bayern München editie

1902P
€ 114,95
Incl. BTW

Puky - Kinderstep - R 03 - FC Bayern München editie

De kleinste Step van PUKY® met onderhoudsvrije schuimbanden heet R 03.

Voor kinderen die al een gevorderd evenwicht hebben (vanaf 3 jaar) biedt de PUKY® R 03 alles wat een klassieke step maakt. De Soft-Comfort banden van 8,4" overwint gemakkelijk kleinere obstakels, biedt voldoende houvast en is erg stil. De R 03 biedt extra mogelijkheden om te leren omgaan met de bel, opvouwbare standaard en de kick-rem. De kick-rem is geïntegreerd in het achterspatbord en kan worden bediend met de linker- en rechtervoet. Het stuur en de banden met kogellagers zorgen voor makkelijke bediening, goede roleigenschappen en duurzaamheid. De anti-slip voetenplank zorgt ervoor dat de kinderen goed blijven staan.

Veiligheidshandgrepen
Veiligheid en kindvriendelijke functies zijn de kerneigenschappen van alle PUKY®-voertuigen. PUKY® was bijvoorbeeld de eerste fabrikant die speciale veiligheidshandgrepen met grote schotten installeerde. Deze beschermen het kind tegen verwondingen als het kind op het stuur valt. Tegelijkertijd voorkomen de veiligheidshandgrepen het ongewenst zijwaarts uitglijden. De structuur van de handgreep zorgt voor goede grip en is geschikt voor kinderhanden. De kleine diameter zorgt ervoor dat de handvaten volledig worden vastgehouden.

Stuurkussen
Er is nog niemand uit de hemel gevallen, maar alle 'grote' fietsers zijn een keer van een loopfiets afgevallen. Om het vallen al een stap voor te zijn leveren bij de fiets gelijk een groot stuurkussen. Dit minimaliseert de impact van een val op het stuur. Zoals altijd met PUKY® zijn stof en stuurvulling natuurlijk TÜV-getest, GS-gecertificeerd, vrij van schadelijke stoffen, UV-bestendig en extreem slijtvast.

Stuur en wielen met kogellagers
Vanwege het lange stuur hebben de kogellagers van het stuur van de step te maken met grote belasting. Daarom maken we bij onze steps gebruik van robuuste en duurzame kogellagers, zelfs op de kleinste. Dit garandeert een makkelijke besturing voor het kind. De wielen hebben ook kogellagers voor minder rolweerstand en duurzaamheid, ook bij grotere afstanden.

Onderhoudsvrije Soft-Comfortbanden
De onderhoudsvrije en duurzame Soft-Comfortbanden zijn zeer slijtvast en hebben een lage rolweerstand - en waar geen binnenband is, kan deze ook niet kapot gaan tijdens het rijden.

Fietsbel
Bij PUKY® worden ook de kleine dingen soms groot. Zo testen we ook onze fietsbellen op kindvriendelijke eigenschappen en veiligheid. De kinderen moeten de naam PUKY® kunnen vertrouwen, tot in het detail.

Type
R 03 FC Bayern Munchen
Maat
Uni
Kleur
Bayern München
Puky
10 Items
Nieuw
4015731019029

15 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken noodzakelijke cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.