• Aanbieding!
  • -€ 800,00
Burgers Edge - Elektrische fiets - Dames - Shimano Steps middenmotor
Burgers Edge - Elektrische fiets - Dames - Shimano Steps middenmotor

Burgers Edge - Elektrische fiets - Dames - Shimano Steps middenmotor

Burgers
BU001
Laatste items in voorraad
€ 1.999,00 € 2.799,00 -€ 800,00
Incl. BTW

Shimano Steps E5000, middenmotor, 40 Nm | Accu: 417 Wh, 7 versnellingen Shimano Nexus | Onderhoudsarme Shimano Rollerbrakes | Comfort pakket: verende voorvork en zadelpen | Laag in gewicht slechts 22.8 kg excl. accu *

Burgers Edge (elektrische fiets) 

Een elektrische fiets, het woord zegt het eigenlijk al; is een fiets welke voorzien is van een elektrische ondersteuning. De motor en de accu zorgen ervoor dat deze ondersteuning tot stand kan worden gebracht. De elektrische fiets wordt steeds populairder en wordt door een steeds bredere doelgroep aangeschaft. De e-bike met ondersteuning is natuurlijk voor voor iedereen die een extra zetje in de rug mee wil krijgen naar bijvoorbeeld het werk of naar school zonder dat je bezweet en moe aankomt. De elektrische fiets is ook ideaal wanneer je iets verder wilt fietsen dan dat je normaal zou doen of aankunt. De reden van veel kopers is dan ook dat men op de elektrische Burgers fiets al snel een rondje van 50 kilometer of meer zou gaan fietsen, terwijl dezelfde personen op een normale fiets maximaal een rondje van 10 kilometer zou maken. Je ziet dus ook nog eens meer van de omgeving omdat je met gemak extra kilometers pakt! Daarnaast zie je dat steeds meer mensen de elektrische fiets pakken in plaats van de auto. Een elektrische fiets is dus niet alleen gezond maar ook nog eens voordelig omdat je bespaart op de autokosten. Met de ebike is het ook handig om kinderen te vervoeren, zo is het mogelijk om een kinderzitje voorop en achterop te monteren.

 

Bike Totaal Smeeing in Soest: dé fietsspecialist voor A-merken, premiummerken en topservice
Bike Totaal Smeeing in Soest is dé fietsspecialist van Midden-Nederland. Natuurlijk kunt u bij ons online fietsen vergelijken en bestellen. Wilt u advies en uitgebreid ‘live’ vergelijken? Kom dan naar onze winkel met uitgebreide showroom in Soest. U kunt gratis voor de deur parkeren. We hebben altijd de nieuwste collecties van de bekende A-merken maar ook van diverse premiummerken zoals Batavus, Cube, Kalkhoff, Sparta, en Dutch ID.

Daarnaast hebben we een uitgebreid assortiment aangepaste Van Raam fietsen en luxueuze Urban Arrow en Lovens e- bakfietsen en vele accessoires.

Advies op maat en proefrit
Wat uw wensen ook zijn, als ervaren specialist in (elektrische) fietsen nemen wij alle tijd voor advies/instructie op maat en zijn wij u graag van dienst met één of meerdere proefritten. De (elektrische) fiets van uw keuze wordt door onze vakspecialisten in de winkel altijd volledig afgesteld volgens uw persoonlijke wensen/eisen. U wilt een e-bike leasen voor een vast laag maandbedrag? Ook dan zijn wij u graag van dienst.

Graag tot ziens in onze winkel

Type
Edge Steps Dames
Maat
Dli48
Kleur
Mat Zwart
- Motorpositie :
Midden
- Motortechniek :
Shimano Steps E5000, middenmotor, 40 Nm
- Vermogen (Nm) :
40 Nm
- Type sensor(en) :
Trapkracht,rotatie,snelheid
- Accupositie :
Drager (achter)
- Standaard Accucapaciteit (Wh) :
418 Wh
. Aantal versnellingen :
7
. Aandrijving
Ketting
. Type versnellingen :
Shimano Nexus 7
- Type slot :
Art goedgekeurd Ringslot met insteek optie voor kabel of ketting
- Verlichting voor :
Batterij aan/uit
- Verlichting achter :
Batterij
- Gesloten Kettingkast :
Ja
- Verende voorvork :
Ja
- Verende zadelpen :
Nee
- Wielmaat :
28 inch
. Type remmen :
Shimano Rollerbrakes
. Schakelsysteem :
Naaf
- Bagagedrager :
Ja
2 Items
Nieuw
1000000134049

15 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking