Puky - loopfiets - Pukymoto - FC Bayern München editie
Puky - loopfiets - Pukymoto - FC Bayern München editie

Puky - loopfiets - Pukymoto - FC Bayern München editie

1901P
Op voorraad!
€ 84,95
Incl. BTW

PUKYMOTO is een ergonomisch ontworpen kindervoertuig dat de kloof tussen een vierwielig voertuig en een tweewielig loopwiel overbrugt.
Het bevordert de fysieke ontwikkeling van kinderen en kan zowel binnen als buiten worden gereden. PUKYMOTO stelt kinderen die al veilig kunnen lopen in staat om dynamischer en sportiever te rijden dan met een klassiek voertuig en biedt meer kantelstabiliteit dan met een tweewieler.

Veiligheidshandvatten
Veiligheid en kindvriendelijke voorzieningen zijn de belangrijkste kenmerken van alle PUKY-voertuigen. Zo was PUKY de eerste fabrikant die speciale veiligheidsstuurgrepen met grote stootvlakken monteerde. Deze beschermen tegen verwondingen bij een val, mocht het kind op het stuur vallen. Tegelijkertijd voorkomen de veiligheidsstuurgrepen onbedoeld zijdelings wegglijden. De structuur van het handvat biedt een goede grip en de kleine diameter, die geschikt is voor kinderhanden, maakt het mogelijk om het handvat volledig vast te pakken.

Intelligente stoelverstelling
De ergonomische stoel van de PUKYmoto staat voor sportieve rijeigenschappen en bevordert de dynamiek van de jonge bestuurder. Dankzij de Smart-Turn technologie is de stoel in een handomdraai in hoogte te verstellen.

Float - Stille wielen
De kunststof wielen met de vlotterrubbercoating maken het voertuig extreem stil tijdens het rijden en bieden de beste grip.

Stuurhoekbeperking
De voertuigen uit de serie "Mijn eerste PUKY" hebben een stuurhoekbegrenzing, omdat ze bedoeld zijn om stabiel te staan. Dit verhoogt het vertrouwen van beginners tijdens hun eerste pogingen om te rijden. Omdat hier vanwege de constructie geen hogere snelheden kunnen worden bereikt, vormt een dergelijke beperking ook geen risico op letsel bij een val.

Type
PukyMoto FC Bayern Munchen
Maat
Uni
Kleur
Bayern München
6 Items
Nieuw
4015731019012

2 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking