Gazelle Innergy Goud Bagagedrager - 36V - 11,4Ah - 416Wh
Gazelle Innergy Goud Bagagedrager - 36V - 11,4Ah - 416Wh
Gazelle Innergy Goud Bagagedrager - 36V - 11,4Ah - 416Wh
Gazelle Innergy Goud Bagagedrager - 36V - 11,4Ah - 416Wh

Gazelle Innergy Goud Bagagedrager - 36V - 11,4Ah - 416Wh

998002309
Op voorraad!
€ 579,00
Incl. BTW

Originele fietsaccu voor Gazelle Innergy modellen. De Gazelle Innergy Goud heeft 11.4Ah. Met 416Wh beschikt u over een flinke actieradius voor extra lange fietstochten.

 

Let op: Deze accu heeft een update gehad waardoor de afmetingen kunnen afwijken van uw huidige accu. De nieuwe type accu's hebben de volgende afmetingen:
38 x 12 x 7 cm

Originele Gazelle Innergy Goud 11.4Ah. Met 416Wh is dit een krachtige accu voor vele kilometers fietsplezier. Innergy accu’s worden op de bagagedrager geplaatst en zijn eenvoudig uitneembaar.

Deze fietsaccu van Gazelle heeft recentelijk een update gehad. Hierdoor is de accu nu o.a. beter bestand tegen vocht. Het achterlicht is hierom voorzien van losse batterijen. Ook is de accu wat langer geworden en de indicatielampjes voor het aflezen van de lading van de accu zijn verplaatst naar de zijkant van de accu. Dit is de originele accu van Gazelle en geschikt als vervanger voor alle voorgaande types Gazelle Innergy fietsaccu’s. De fietsaccu is nog steeds met dezelfde lader op te laden. Bij deze update door Gazelle is de buitenkant door Gazelle ook licht aangepast.  Met als gevolg dat het nieuwe type accu bij sommige fietsen in eerste instantie wat lastiger in de bagagedrager te plaatsen is. Dit omdat het nieuwe model een fractie breder is.  Indien dit het geval is, kan je dit eenvoudig op lossen door het ‘uitbuigen’ van de 2 geleide stangen voor de fietsaccu in de bagagedrager. Dit moet iedere fiets specialist makkelijk voor u kunnen uitvoeren.

Let op: sommige Innergy modellen moeten eerst aangemeld worden bij de dealer voor gebruik. Gebeurt dit niet dan stopt de accu na 40 kilometer fietsen met ondersteunen of krijgt u een error te zien wanneer u de fietsaccu aanzet. Dit kan vervolgens bij de dealer opgelost worden door de accu alsnog aan te melden. Dit is een beveiliging van Gazelle om diefstal te voorkomen. U moet namelijk de accu koppelen aan uw desbetreffende fiets(en). Dat kan ook meteen de fiets van uw partner zijn bijvoorbeeld, als u de accu wilt kunnen wisselen tussen de fietsen. Helaas moet de fiets(en) dus op dat moment aanwezig zijn om de accu aan te kunnen melden. De accu wordt dan op de fiets geplaatst, aangezet en daarna wordt de fiets via de website van Gazelle aangemeld. Dit kan bij elke Gazelle verkopende fietsenzaken. Ook kan het bij ons in Soest. Een dealer rekent meestal rond de 15 euro voor deze service.

Kortom u kunt in alle gevallen de fietsaccu bestellen, maar in sommige gevallen moet u eerst langs de dealer met uw fiets.

Maat
416Wh
Kleur
Zilver
79 Items
Nieuw
8717118532089

15 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking