FastRider Pendler - Dubbele Fietstas - Grijs - 24L
FastRider Pendler - Dubbele Fietstas - Grijs - 24L

FastRider Pendler - Dubbele Fietstas - Grijs - 24L

20203402
Niet op voorraad!
€ 70,00
Incl. BTW

Deze gebruiksvriendelijke dubbele fietstas van het merk FastRider heeft een zakelijke uitstraling. De tas is gemaakt van waterafstotend polyester. U bevestigt de fietstas eenvoudig met riempjes en klittenband aan de bagagedrager.


Gebruiksvriendelijke waterafstotende fietstas

Deze stijlvolle dubbele fietstas in het grijs is gemaakt van waterafstotend polyester. De tas is volledig gevoerd en heeft een inhoud van 24 liter. De fietstas heeft een gewicht van ongeveer 1300 gram.

 

Genoeg opbergruimte

De ruime hoofdvakken van de tas zijn afsluitbaar met een koordsluiting en een klep. Deze klep kan worden afgesloten met een klikgesp en klittenband. In het hoofdvak zit een klein ritsvak en aan de buitenkant zit een elastisch zijvakje van mesh. De onderkant en de achterkant van de fietstas zijn extra verstevigd. Voor een goede zichtbaarheid in het verkeer is de zijkant van de tas voorzien van reflectie.

 

Eenvoudig aan de bagagedrager te bevestigen

De Pendler fietstas is eenvoudig aan de bagagedrager te bevestigen met riempjes en klittenband. De fietstas is e-bike proof en past op de meeste elektrische fietsen, ook die met een accu onder de bagagedrager. Deze fietstas kan worden gebruikt in combinatie met het MIK-systeem (niet inbegrepen). Meer informatie over het MIK-systeem leest u hier.

 

Uitbreiding met een afstandhouder

Het is aan te raden deze tas uit te breiden met een afstandhouder (optioneel verkrijgbaar), die ervoor zorgt dat de fietstas niet tussen de spaken kan komen. U vindt de afstandhouder bij de Gerelateerde producten hieronder.

Kleur
Antraciet
Nieuw
8717565610859

15 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking