Van Raam Easy Rider 3 - Elektrische fiets - Medium - Driewielfiets voor volwassenen
Van Raam Easy Rider 3 - Elektrische fiets - Medium - Driewielfiets voor volwassenen

Van Raam Easy Rider 3 - Elektrische fiets - Medium - Driewielfiets voor volwassenen

ER3-MODEL01
Laatste items in voorraad
€ 7.149,00
Incl. BTW

VR2R Silent HT, achterwielmotor, 60 Nm | Accu capaciteit: 404 Wh optioneel 808 Wh | Traploze naafversnellingen van Enviolo | Hydraulische Schijfremmen achter, Mechanisch voor | Comfortabel verend frame (instelbaar) | Inclusief 5 jaar plus / service pakket

Van Raam Easy Rider 3 Elektro Medium 

De Easy Rider driewielfiets is een zitdriewielfiets voor volwassenen. Door het unieke frame is er een lage instap en ligt het zwaartepunt lager. Een groot voordeel van deze derde generatie zitdriewielfiets is dat de Easy Rider heel eenvoudig fietst, ook als je nog nooit op een driewielfiets hebt gefietst. De Easy Rider heeft een comfortabele zitting met verstelbare rugsteun, stuitontlasting en opstaande randen aan de zijkant voor een beter zitcomfort en zijdelingse steun. Dit zorgt voor een stabiel en veilig gevoel. De afstand van de zitting is eenvoudig te verstellen met de snelspanhendel. Afstappen gaat eenvoudig doordat de fiets een wat hogere zitting heeft. De voorwaartse trapbeweging en de vering in het frame zorgen voor een perfect rijcomfort. De Easy Rider zitdriewielfiets is enorm wendbaar en heeft een kleine draaicirkel. Ook past de fiets door een normale deur. Je kunt de Easy Rider ook in 3D / Augmented Reality bekijken!

Design
Het moderne aerodynamische design van de Easy Rider zitdriewielfiets heeft, mede door zijn gehydrovormde buizen, een sportieve uitstraling. Vrijwel de gehele bekabeling loopt door het frame. Dit ziet er niet alleen mooi uit, maar geeft de kabels ook extra bescherming. Daarnaast heeft de Easy Rider een kettingslang in plaats van een kettingkast, wat niet alleen bijdraagt aan een mooi design maar wat ook praktisch is. De driewielfiets heeft standaard een bagageplateau met snelbinders, waarmee de gebruiker gemakkelijk boodschappen kan meenemen. Het bagageplateau schuift met de zitting mee. Hiermee kun je de driewielfiets inkorten en deze makkelijker opbergen in bijvoorbeeld een schuur. Het bagageplateau is gemaakt van PLA: een duurzame, gebruiksvriendelijke kunststof welke biologisch afbreekbaar is.

Opties
Met de vele verschillende instelmogelijkheden en extra opties, zoals een boodschappenmand, stokhouder, spiegel, bergverzetnoppenbanden of een framekleur naar keuze kan de zitdriewielfiets helemaal aangepast worden naar jouw wensen. De Easy Rider is beschikbaar in de maten Medium (standaard) en Large, waardoor de fiets zowel geschikt is voor kleine als grote volwassenen. De Easy Rider is geschikt voor mensen tot 140 kilo. Personen met een gewicht tussen de 140 - 180 kilo kunnen kiezen voor een versterkt frame. 

Smart e-bike
Kies je voor elektrische trapondersteuning? Dan is de Easy Rider standaard voorzien van een HT motor in de achterbrug met aandrijving direct op de achteras. Ook wordt de fiets geleverd als smart e-bike en kun je in de Van Raam e-bike app gegevens inzien over je accu en fiets. Met de mogelijkheid voor een tweede accu op de driewielfiets kun je extra lang genieten van de elektrische trapondersteuning. Is één van de accu’s leeg? Dan kun je met het optioneel schakelbare accupakket gemakkelijk van accu wisselen. Daarnaast zit er bij de elektrische variant een standaard extern laadpunt in de rugleuning om je accu op te laden. Zo kan de accu opgeladen worden via een goed te bereiken laadpunt zonder de accu van de fiets te verwijderen.

Proefrit:

Wil je de Easy Rider zitdriewielfiets uitproberen? Maak dan een afspraak .

  • Standaard voorzieningen

  • Vering in het frame (standaard 750 lbs/inch)

  • Duurzaam bagageplateau met snelbinders

  • Parkeerrem

  • Stuurbegrenzer

  • Slot

  • Verlichting

  • Verstelbare stuurpen

  • Differentieel

  • Kettingslang in plaats van kettingkast

  • 5 jaar garantie op frame

 

Eigenschappen

  • Comfortabel en licht fietsen

  • Past door een normale deur

  • Veel verschillende instelmogelijkheden voor zitting

  • Stabiele wegligging

  • Uitstekend zitcomfort met zijdelingse steun

  • Kabels lopen door het frame en worden hierdoor goed beschermd

  • Mechanische schijfremmen voor en hydraulische schijfremmen achter

 

Aangepaste fietsen bij Bike Totaal Smeeing Soest:

Wij zijn Premium Dealer Van Raam aangepaste fietsen. De fietsen van Van Raam zijn driewielfietsen, scootmobielfietsen, rolstoelfietsen, tandems, duofietsen, rolstoeltransportfietsen en lage instapfietsen ofwel comfortfietsen. Deze aangepaste fietsen zijn zowel elektrisch ondersteund als niet ondersteund leverbaar.

Elke van Raam fiets is met veel opties leverbaar om de fiets geheel op je eigen wensen af te stemmen. Onze specialisten helpen je graag verder, we raden je wel aan even te bellen voor een afspraak. Je kunt ook met de Van Raam online configuratietool je eigen fiets samenstellen.

Type
Easy Rider 3 Elektro (M)
Maat
M
Kleur
Granietgrijs (RAL7026)
- Motorpositie :
Achter
- Motortechniek :
VR2R Silent HT, achterwielmotor, 60 Nm
- Vermogen (Nm) :
60 Nm
- Type sensor(en) :
Rotatie
- Display type:
Silent Smart Bediening
- Walk assist :
Ja
- Accupositie :
Op frame
- Standaard Accucapaciteit (Wh) :
404 Wh
- * Optioneel:
Keuze uit 404, 880 Wh accu.
. Aantal versnellingen :
Traploos
. Aandrijving
Ketting
. Type versnellingen :
Enviolo
- Type slot :
Art goedgekeurd Ringslot geschikt voor insteekkabel of ketting
- Verlichting voor :
Via Accu
- Verlichting achter :
Via Accu
- Verende voorvork :
Nee
- Zadel :
Comfort zitting
- Banden :
Optioneel Anti lek banden
- Type stuurpen :
Verstelbaar inhoogte en positie
- Verende zadelpen :
Instelbaar frame verende
. Type remmen :
Hydraulische Schijfremmen (DB), Meganische Rem i.c.m. parkeerrem
. Schakelsysteem :
Naaf
1 Item
Nieuw
8720849510097

15 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking