Batavus Mambo Plus - Stadsfiets - Dames
Batavus Mambo Plus - Stadsfiets - Dames

Batavus Mambo Plus - Stadsfiets - Dames

BC101989
Laatste items in voorraad
€ 999,00
Incl. BTW

7 versnellingen Shimano Nexus | Hoofwaardige veilige Hydraulisceh Schijfremmen | Optimaal verlichtingspakket | Dubbele standaard en stuurslot | incl. 5 jaar service / garantiepakket 

Kleur
Maat

Batavus Mambo Plus N7 Dames

"Stoere en moderne familie- en stadsfiets
Bij het ontwerp van deze fiets is aan alles gedacht. Het sterke frame is zo ontworpen dat deze fiets extra gewicht aankan. Maar liefst 150 kilo voor de hele fiets. De achterdrager kan een gewicht tot 35 kilo aan. Een kinderzitje voor- en achter, fietstassen en een mandje om extra bagage in mee te nemen. Deze alleskunner kan het allemaal. Door het design blijft de Mambo wendbaar en compact. Deze fiets maakt het leven van ouders gemakkelijker in alle opzichten.

Even me-time en een avondje lekker op stap? Met het MIK HD systeem wissel je eenvoudig tussen accessoires. Kinderzitje eraf en klaar om de stad in te gaan. En fietsen je kinderen na een aantal jaar zelfstandig? Dan tover jij de Mambo in een handomdraai om in een moderne stadsfiets. Hierdoor pas je de fiets eenvoudig aan op jouw levensbehoefte. "

  • De stevigste tweepootsstandaard in zijn soort

  • Pedalen met anti-slip: ook met regen en in de herfst fiets je veilig weg.

  • Stabiel parkeren en je bagage in- en uitladen met het stuurslot; wel zo veilig

  • Door de dynamische ViZi verlichting (voor- en achter) ben je altijd goed zichtbaar


Bike Totaal Smeeing in Soest: dé fietsspecialist voor A-merken, premiummerken en topservice

Bike Totaal Smeeing in Soest is dé fietsspecialist van Midden-Nederland. Natuurlijk kunt u bij ons online fietsen vergelijken en bestellen. Wilt u advies en uitgebreid ‘live’ vergelijken? Kom dan naar onze winkel met uitgebreide showroom in Soest. U kunt gratis voor de deur parkeren. We hebben altijd de nieuwste collecties van de bekende A-merken maar ook van diverse premiummerken zoals Batavus, Cube, Kalkhoff, Sparta, en Dutch ID.

Daarnaast hebben we een uitgebreid assortiment aangepaste Van Raam fietsen en luxueuze Urban Arrow en Lovens e- bakfietsen en vele accessoires.

Advies op maat en proefrit

Wat uw wensen ook zijn, als ervaren specialist in (elektrische) fietsen nemen wij alle tijd voor advies/instructie op maat en zijn wij u graag van dienst met één of meerdere proefritten. De (elektrische) fiets van uw keuze wordt door onze vakspecialisten in de winkel altijd volledig afgesteld volgens uw persoonlijke wensen/eisen. U wilt een e-bike leasen voor een vast laag maandbedrag? Ook dan zijn wij u graag van dienst.

Graag tot ziens in onze winkel

Type
Mambo Plus N7 Dames
Maat
D49,D55,D61
Kleur
Douwe Egberts red matt,elephant grey matt
. Aantal versnellingen :
7
. Aandrijving
Ketting
. Type versnellingen :
Shimano Nexus 7
. Type remmen :
Hydraulische Schijfremmen (DB)
. Schakelsysteem :
Naaf
1 Items
Nieuw
8713568449489

15 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking