Dutch ID Shadow S85 - Elektrische fiets - Dames
Dutch ID Shadow S85 - Elektrische fiets - Dames

Dutch ID Shadow S85 - Elektrische fiets - Dames

DID17L480071 Kerncollectie
Beschikbaar in een andere variatie
€ 5.399,00
Incl. BTW

Bosch Performance CX SMART Line, 85 Nm, middenmotor | Accu: Bosch 400 Wh optioneel resp. 500 / 625 Wh | Bosch Kiox 300 afneembare kleurendisplay incl. navigatie & loophulp | Traploze versnellingen Enviolo Trekking | Onderhoudsarme Belt aandrijving | Hydraulische Schijfremmen | Exclusieve dames e-bike met kracht en controle inclusief GPS | incl. 5 jaar Plus-Garantie servicepakket 

Kleur
Maat


Dutch ID Shadow
Dé exclusieve e-bike met kracht en controle
Met de Shadow heb je het beste van het beste in handen. Krachtig, uitstekend rijcomfort en een stoer en sportief design. Deze krachtpatser is ideaal voor sportieve toertochten of in heuvelachtige gebieden. Deze e-bike is uitgerust met een automatisch schakelsysteem.

Krachtige motor 

De Shadow verkrijgbaar met het nieuwste Bosch Smart system met een 75 Nm of 85 Nm Bosch Performance CX motor. Dit maakt deze e-bike geschikt voor uitdagende tochten, in heuvelachtige gebieden of voor intensief woon-werkverkeer. 

 

Automatisch schakelen 

De Shadow is leverbaar met automatisch schakelen. Met het Enviolo Automatiq schakelsysteem kiest de naaf automatisch het traptempo dat jij prettig vindt. Van het wegrijden bij het stoplicht tot steilere klimmen, het systeem past zich feilloos aan op de omstandigheden. Dit betekent dat jij de maximale aandacht kan leggen op het verkeer en je omgeving.

 

GPS anti-diefstal en smartphone app 

Bij de S85 uitvoering heeft de Shadow een ingebouwde GPS-module met smartphone app. Daarmee heb je altijd inzicht in de locatie en status van jouw Shadow. Bovenal waakt dit systeem over jouw Shadow met een anti-diefstalteam standby, zolang de e-bike via de app verzekerd is.  

 

Display en navigatie 

Met dit Bosch Kiox 300 display beschik je over een uitgebreide boordcomputer en heb je via de eBike Flow-app toegang tot de digitale wereld. De navigatiefunctie is in de toekomst beschikbaar en wordt dan via de smartphone gestart en ondersteunt bij het verkennen van onbekende gebieden. Via Bluetooth is de boordcomputer  verbonden en toont de fietstocht op het display. Met updates over-the-air breidt je jouw eBike met extra functies uit en houd je deze up-to-date – vanaf je smartphone.

 

Krachtige hydraulische schijfremmen 

Bij veel kracht hoort ook veel controle. Door de remset met remschijven heeft de Shadow zeer stabiele remprestaties onder verschillende omstandigheden. De ergonomische remhendel is comfortabel voor dagelijks gebruik. 

 

Uitzonderlijk goed afgewerkt 

De Shadow is uitzonderlijk goed afgewerkt, een mooi voorbeeld hiervan is het vloeiend gevormde frame en hoe de kabels zijn weggewerkt. Vrijwel geheel uit het zicht! Dit zorgt niet alleen voor een strak uiterlijk maar de kabels zijn zo ook beter beschermd tegen breuk of storingen.

Bike Totaal Smeeing in Soest: dé fietsspecialist voor A-merken, premiummerken en topservice
Bike Totaal Smeeing in Soest is dé fietsspecialist van Midden-Nederland. Natuurlijk kunt u bij ons online fietsen vergelijken en bestellen. Wilt u advies en uitgebreid ‘live’ vergelijken? Kom dan naar onze winkel met uitgebreide showroom in Soest. U kunt gratis voor de deur parkeren. We hebben altijd de nieuwste collecties van de bekende A-merken maar ook van diverse premiummerken zoals Batavus, Cube, Kalkhoff, Sparta, en Dutch ID.

Daarnaast hebben we een uitgebreid assortiment aangepaste Van Raam fietsen en luxueuze Urban Arrow en Lovens e- bakfietsen en vele accessoires.

Advies op maat en proefrit
Wat uw wensen ook zijn, als ervaren specialist in (elektrische) fietsen nemen wij alle tijd voor advies/instructie op maat en zijn wij u graag van dienst met één of meerdere proefritten. De (elektrische) fiets van uw keuze wordt door onze vakspecialisten in de winkel altijd volledig afgesteld volgens uw persoonlijke wensen/eisen. U wilt een e-bike leasen voor een vast laag maandbedrag? Ook dan zijn wij u graag van dienst.

Graag tot ziens in onze winkel

Type
Shadow S85 TR Auto GPS Dames
Maat
Dli48,Dli53,Dli58
Kleur
Black,matt copper
- Motorpositie :
Midden
- Motortechniek :
Bosch Performance Line CX, Smart, middenmotor, 85 Nm
- Vermogen (Nm) :
85 Nm
- Type sensor(en) :
Trapkracht,rotatie,snelheid
- Display type:
Bosch Kiox 300 / LED Remote met 5-Buttom Concept / Smart System Controller / Connecivity hup / Instelbaar via de smartphone-app / communicatie via Bluetooth / afneembaar
- Walk assist :
Ja
- Accupositie :
In frame
- Standaard Accucapaciteit (Wh) :
400 Wh
- * Optioneel:
Batterij upgrade: resp. 500 / 625 Wh (meerprijs resp. € 200,- / €400,-)
. Aantal versnellingen :
Traploos / Automaat
. Aandrijving
Belt (getande riem) GATES CDX
. Type versnellingen :
Enviolo Trekking / Automatic
- Type slot :
Art goedgekeurd Ringslot met insteek optie voor kabel of ketting / GPS incl. 1-jarig data abonnement
- Verlichting voor :
B&M IQ-XE 150 Lux
- Verlichting achter :
B&M geintegreerd
- Netto gewicht (kg) :
26,0 kg (excl. accu)
- Verende voorvork :
Ja, Dutch ID Fixed alu, 15 mm steekas
- Banden :
Schwalbe Super Moto-X, 62-584
- Type stuurpen :
Verstelbaar
- Verende zadelpen :
Ja
. Type remmen :
Hydraulische Schijfremmen
. Schakelsysteem :
Naaf
- Bagagedrager :
Optioneel € 79,95
0 Items
Nieuw
8719812005715

15 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking