Dutch ID Wave2 40 - Elektrische fiets - Dames
Dutch ID Wave2 40 - Elektrische fiets - Dames

Dutch ID Wave2 40 - Elektrische fiets - Dames

DID18L480010 Kerncollectie
Niet op voorraad!
€ 2.699,00
Incl. BTW

Bosch Active Line, 40 Nm, middenmotor | Accu: Bosch 300 Wh optioneel resp. 400 / 500 Wh | Bosch Purion display met loophulp | 7 versnellingen Shimano Nexus | Hydraulische Schijfremmen | Comfortabele dames e-bike voor dagelijks gebruik | incl. 5 jaar Plus-servicepakket 

Kleur
Maat


Dutch ID Wave2
Comfortabele en slanke e-bike voor dagelijks gebruik
De nieuwe Wave heeft een strak en modern design gekregen waarbij de nadruk op comfort is gelegd. Door het stijve frame en brede banden heeft de e-bike een goede wegligging en veel grip. Deze slank vormgegeven e-bike is ideaal voor stadsgebruik of lichte toertochten.

Moeiteloze prestaties
Geniet van ongekend soepele ondersteuning. De Wave 40 heeft een motor met 40 Nm koppel, ideaal voor stadsgebruik. Kies je voor de Wave 50 dan krijg je krachtigere ondersteuning tot 50 Nm, ideaal voor toertochten door glooiende landschappen. 

Groot middendisplay of compact zijdisplay
De Wave 40 heeft een compact zijdisplay met de knoppen vlak naast het handvat. De Wave 50 wordt uitgevoerd met een groot afneembaar middendisplay. Je bedient het systeem met de afstandsbediening naast het handvat.

Betrouwbare naafversnelling
Op de Wave tref je de Nexus 7 versnellingsnaaf met een draaigreep schakelaar. Dit is een betrouwbaar systeem waar weinig onderhoud aan nodig is. Het verschil tussen de grootste en kleinste versnelling is 244%. Ideaal voor stadse ritten tot licht glooiende landschappen.

Hydraulische schijfremmen
Met 160mm remschijven heeft de Wave een betrouwbaar en goed remsysteem. Deze remmen zijn comfortabel te bedienen en bieden zelfverzekerde remprestaties onder vele omstandigheden.

 

Slank en licht design
Het Wave frame is ontworpen op comfort en een rustig en gecontroleerd stuurgedrag. De geometrie zorgt voor een prettige houding waarbij je redelijk rechtop plaats neemt op het zadel.

 

Comfortabele vering & strakke besturing
Het Wave frame is voorzien van een 'tapered' balhoofd waarbij het onderste lager groter en robuster is dan een standaard lager. Deze ophanging geeft een beter stuurgevoel, meer veiligheid en de langste levensduur. De voorvork is speciaal voor e-bikes ontwikkeld en geeft enorm veel souplesse en comfort.

 

Maximale levensduur
Optioneel kun je bij de Wave 50 kiezen voor een Belt Drive. Deze belt vervangt de ketting voor een schone, licht lopende en supersterke carbon tandriem die nauwelijks onderhoud nodig heeft. Schoon, stil en bijzonder duurzaam!

Bike Totaal Smeeing in Soest: dé fietsspecialist voor A-merken, premiummerken en topservice
Bike Totaal Smeeing in Soest is dé fietsspecialist van Midden-Nederland. Natuurlijk kunt u bij ons online fietsen vergelijken en bestellen. Wilt u advies en uitgebreid ‘live’ vergelijken? Kom dan naar onze winkel met uitgebreide showroom in Soest. U kunt gratis voor de deur parkeren. We hebben altijd de nieuwste collecties van de bekende A-merken maar ook van diverse premiummerken zoals Batavus, Cube, Kalkhoff, Sparta, en Dutch ID.

Daarnaast hebben we een uitgebreid assortiment aangepaste Van Raam fietsen en luxueuze Urban Arrow en Lovens e- bakfietsen en vele accessoires.

Advies op maat en proefrit
Wat uw wensen ook zijn, als ervaren specialist in (elektrische) fietsen nemen wij alle tijd voor advies/instructie op maat en zijn wij u graag van dienst met één of meerdere proefritten. De (elektrische) fiets van uw keuze wordt door onze vakspecialisten in de winkel altijd volledig afgesteld volgens uw persoonlijke wensen/eisen. U wilt een e-bike leasen voor een vast laag maandbedrag? Ook dan zijn wij u graag van dienst.

Graag tot ziens in onze winkel!

Type
Wave2 40 Purion Dames
Maat
Dli48,Dli53,Dli58
Kleur
Black,moss grey
- Motorpositie :
Midden
- Motortechniek :
Bosch Active Line, middenmotor, 40 Nm
- Vermogen (Nm) :
40 Nm
- Type sensor(en) :
Trapkracht,rotatie,snelheid
- Display type:
Bosh Purion / Lokale besturingseenheid / duwhulp / niet afneembaar
- Walk assist :
Ja
- Accupositie :
Drager (achter)
- Standaard Accucapaciteit (Wh) :
300 Wh
- * Optioneel:
Batterij upgrade: resp. 400 / 500 Wh (meerprijs resp. € 200,- / €400,-)
. Aantal versnellingen :
7
. Aandrijving
Ketting
. Type versnellingen :
Shimano Nexus 7
- Type slot :
Art goedgekeurd Ringslot met insteek optie voor kabel of ketting
- Verlichting voor :
Spanninga LED
- Verlichting achter :
LED automatisch
- Netto gewicht (kg) :
26,4 kg (excl. accu)
- Gesloten Kettingkast :
Ja
- Verende voorvork :
Ja, SR Suntour NEX
- Banden :
Schwalbe Energizer Plus Performance, 50-622
- Type stuurpen :
Verstelbaar
- Verende zadelpen :
Ja
. Type remmen :
Hydraulische Schijfremmen
. Schakelsysteem :
Naaf
Nieuw
8719812004664

15 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking