Kalkhoff e-bikes: toonaangevend in techniek en design

Het Duitse topmerk Kalkhoff is toonaangevend op het gebied van ‘premium e-bikes’. De Kalkhoff e-bike-serie is, vergeleken met andere topmerken, verrassend omvangrijk: er in totaal 3 aandrijfsoorten, 9 motorvarianten, 9 accuvarianten en keuze uit 2 vervangende accu’s ontwikkeld voor de wereldwijde markt.

Kom de nieuwste modellen bekijken en maak een proefrit

Beproefde aandrijvingen

Naast de modellen met de beproefde aandrijvingen van o.a. Bosch, Panasonic en Shimano Steps zijn er nu ook uitvoeringen met de doorontwikkelde aandrijving Impulse II, Impulse Evo. Er is ook een Speed Pedelec-model (> 45 km/uur) met een motor van het topmerk Impulse Evo in het assortiment opgenomen.

Onderhoudsvrij

De wensen op het gebied van fietsen verschillen van land tot land. In Nederland willen we vaak een onderhoudsvrije fiets omdat we de fiets hier vaak heel intensief gebruiken.

36V “Impuls II”-systeem

De Kalkhoff premiummodellen zijn de enige fietsen in de collectie van Kalkhoff met een onderhoudsvriendelijke snaaraandrijving en een onderhoudsarm remsysteem en zijn uitgerust met het betrouwbare ondersteuningssysteem die door Kalkhoff zelf zijn ontwikkeld: het 36V “Impuls”-systeem. De werking van dit innovatieve ondersteuningssysteem is te vergelijken met die van de succesvolle Kalkhoff Flyer e-bike.

Profile Smeeing in Soest: de fietsspecialist voor Kalkhoff e-bikes

Het toonaangevende premiummerk Kalkhoff past, evenals de premiummerken Stromer en Qwic, perfect in het assortiment en de visie van e-bike specialist Profile Smeeing in Soest.

Uitgebreid advies en proefrit met een Kalkhoff e-bike

U ziet het: op het gebied van Kalkhoff e-bikes heeft u een enorme keuze. Welke Kalkhoff e-bike het beste voor u is, is niet direct te zeggen. Ga voor een goed en uitgebreid advies naar onze showroom aan de Koningsweg 16 in Soest. Maak vooraf een afspraak met één van onze Kalkhoff-specialisten zodat zij alle tijd kunnen nemen om u uitvoerig te adviseren en u als u wilt van dienst te zijn met een proefrit.


Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.