Maatregelen coronavirus Smeeing Mobility

Smeeing Mobility bestaande uit Auto Smeeing, Quickserv, Yourlease, Fietsabonnement, Fietsaccuwinkel.nl en Profile Smeeing neemt maatregelen om de verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk te beperken. We volgen daarbij de landelijke RIVM richtlijnen.

Naast maatregelen op gebied van hygiëne, extra schoonmaakbeurten en intensieve aandacht voor oppervlakken, die veel worden aangeraakt, zoals de deurklinken en het pinapparaat hebben wij onderstaande maatregelen genomen:

  • Wij schudden tijdelijk geen handen meer.
  • Wij houden minimaal 1,5 meter afstand als wij met u in gesprek zijn.
  • Wij volgen strikt alle protocollen omtrent handen wassen op.
  • Wij beschikken over extra zeep, desinfecterende middelen en papieren doeken voor eenmalig gebruik.
  • Medewerkers met (milde) klachten mogen niet werken.
  • Wij voeren extra schoonmaakrondes uit in de high-touch-gebieden.
  • Wij nemen geen contant geld meer aan.

Wij kunnen ons voorstellen dat bovenstaande afstandelijk overkomt, zo bedoelen wij het niet. Het is voor uw en onze veiligheid. We gaan hier zeer serieus mee om en gaan ervan uit dat ook u deze maatregelen in acht neemt.

Veelgestelde vragen en antwoorden

Ik heb interesse in een (elektrische) fiets, maar ik wil/kan niet naar de showroom gaan. Zijn er andere mogelijkheden?
Wij helpen u graag verder. Een eventuele proefrit op locatie is, in overleg binnen de regio, ook mogelijk. Neem contact met ons op via mail of telefoon.

Ik wil een proefrit maken, is dit veilig?
Fietsen die worden ingezet voor een proefrit worden voor en na gebruik gedesinfecteerd met speciale aandacht voor stuur, handvatten, zadel, display en andere high-touch gebieden.

Ik wil een fiets kopen maar ik wil/kan niet naar de winkel gaan. Zijn er andere mogelijkheden?
Wij helpen u graag verder. Een gekochte fiets kunnen wij gewoon aan huis leveren. Neem contact met ons op via mail of telefoon.

Andere vragen en informatie
Wanneer de situatie daarom vraagt, worden onze maatregelen verder aangescherpt. Wij blijven u dan ook informeren. Andere vragen? Neem contact met ons op via mail,  of binnen openingstijden via telefoon. Wij helpen u graag verder!

Openingstijden

Dinsdag t/m vijdag. 09.00- 18.00
Zaterdag 09.00 – 17.00 uur

Contactgegevens

Telefoon: 035 603 99 90
E-mail: info@profile-smeeing.nl


Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.