Sparta F7e Smart: ongekend slimme e-bike

Met de Sparta F7e e-bike fiets je een heel nieuw tijdperk binnen. Deze modern vormgegeven e-bike is ideaal voor je dagelijkse ritten. Dankzij de rotatiesensor en de 5 ondersteunings-standen rijd je met minimale inspanning op een comfortabele snelheid. En met de Sparta Connect-app is je e-bike altijd ‘connected’. Niet alleen registreert de slimme gps-verbinding van de Sparta F7e nauwkeurig al je gereden ritten, met de track and trace module weet je ook altijd waar hij staat. Met deze smart e-bike zie je ook hoeveel calorieën je hebt verbrand, hoeveel CO2 je hebt uitgespaard en krijg je een melding wanneer je de accu moet opladen.

Sparta F7e bij Profile Smeeing, de slimme ebike

 

Sparta F7e Smart heren en dames elektrische fietsProfile Smeeing, specialist in private lease van e-bikes

De innovatieve Sparta F7e Smart e-bike past, evenals de premiummerken Stromer, Kalkhoff en QWIC perfect in het assortiment van e-bike specialist Profile Smeeing. Wilt u niet kopen maar leasen? Voor een vast laag maandbedrag kunt u 48 maanden lang bijvoorbeeld een Sparta F7e Smart e-bike bij ons private leasen. Persoonlijke afstelling, aflevering en instructie aan huis, maar ook onderhoud, verzekering, 48 maanden 24/7 pechhulp, alles is hierbij inbegrepen. Aanbetalen en inruilen is eveneens mogelijk. De experts van Profile Smeeing stellen graag een voorstel “op maat” voor u samen.

Sparta F7e Smart e-bike voorzien van voorwielmotor

Het rijcomfort van je e-bike wordt grotendeels bepaald door de trapondersteuning, de motor dus!
De Sparta F7e e-bike heeft een motor in het voorwiel. En dat heeft aantoonbare voordelen. In tegenstelling tot een e-bike met een middenmotor kun je bij de deze e-bike wel schakelen als je stilstaat. Een motor in het voorwiel is ook praktisch omdat de montage van een gesloten kettingkast mogelijk is (net als bij enkele middenmotoren). Met een gesloten kettingkast heb je altijd een naafversnelling. En die vergt vrijwel geen onderhoud.

Voordelen Sparta Regular F7e Smart e-bike

  • Rijd lekker licht dankzij de vrijloopmotor die geen weerstand geeft bij het fietsen
  • Fiets met de meest comfortabele snelheid dankzij de 5 ondersteuningsstanden
  • Vind altijd het juiste tempo dat bij je past met de beschikbare 7 versnellingen
  • Kom met minimale inspanning makkelijk vooruit door de rotatiesensor
  • Handige gashendel voor een extra duwtje op de momenten dat dit even nodig/gewenst is.
  • Accu-keuze: 300 of 400Wh

Sparta Regular F7e Smart e-bike

Beschikbare herenmaten: 50 / 53 / 57 / 61 / 65
Beschikbare damesmaten: 48 / 53 / 57 / 61
Kleuren: Dark Grey Matte en Dark Red Matte

Profile Smeeing: gespecialiseerd in Sparta e-bikes

Graag lichten wij de diverse voordelen van de Sparta Regular F7e Smart e-bike uitgebreid toe in onze showroom aan de Koningsweg in Soest. Maak s.v.p. een afspraak met één van onze experts zodat wij alle tijd kunnen nemen om u te adviseren en u wellicht meteen van dienst te zijn met een proefrit en een private lease- of aankoopvoorstel op maat.

Bekijk de Sparta F7e Smart in onze webshop


Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.