Acculaderhouder geschikt voor Bosch Compact Charger 2A

Acculaderhouder geschikt voor Bosch Compact Charger 2A

0010BOS_2A
€ 25,00
Incl. BTW

Opladerhouder voor Bosch Compact oplader 2A. Deze laderhouder is makkelijk op te hangen en ideaal voor het makkelijk een vaste plek geven van uw Bosch 2A fietsacculader.

Wordt geleverd zonder lader.

Met deze handige acculader houder voor de Bosch Compact 2A oplader kunt u uw lader makkelijk aan de wand van uw garage of schuur plaatsen. De opladerhouder kunt u op een muur bevestigen (4 schroefgaten aanwezig in houder). Na montage van de houder kunt u vervolgens de lader makkelijk in de houder plaatsen. En beide aansluitingen van de lader (de stekker en de Bosch laadaansluiting) plaats u in de speciaal ontworpen posities in de zijkant van de houder.  Zo is de lader altijd in handbereik en klaar voor gebruik als u uw e-bike wilt gaan opladen. Wilt u de lader meenemen onderweg kunt u deze makkelijk uit de houder verwijderen en meenemen.

Specifitacties:

 

  • Geschikt voor Bosch 2A lader model (0275007919)

  • Gewicht: ± 95 gram

  • Afmetingen: 80 x 137 x 51 mm

  • Kleur: Zwart

Van Zijp
9 Items
Nieuw
8945004795472

5 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken noodzakelijke cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.