Cortina Rio Qibbel Air - Kinderzitje - Voor
Cortina Rio Qibbel Air - Kinderzitje - Voor

Cortina Rio Qibbel Air - Kinderzitje - Voor

CA155012
Niet op voorraad!
€ 99,95
Incl. BTW

De eerste fietstocht met je baby zijn de mooie momenten die je graag als ouder mee wilt maken. Om veilig te fietsen met je kindje heb je een goed en comfortabel fietsstoeltje nodig. Ben je op zoek naar een voorzitje? De Cortina Rio Qibbel Air fietsstoeltje voorop de fiets is ideaal voor jonge kinderen tot 3 jaar (of 15kg). Het geeft zowel jou als je kindje een prachtig uitzicht. Vanaf 9 maanden mag je al fietsen met je baby, dan zijn ze vaak sterk genoeg om zelfstandig te zitten. De Qibbel Air voldoet aan de Europese veiligheidsnormen, heeft een ergonomische zitting, is eenvoudig te monteren en robuust.


Qibbel Air voorzitje
De zitting van de Qibbel Air is gemaakt van mesh, een zeer licht materiaal dat ook gebruikt wordt voor de zittingen van rugzakken en bureaustoelen. Het materiaal zit zeer comfortabel, droogt snel en warmt niet op in de zon. In zo'n fietsstoeltje zal uw kindje lekker genieten, en u dus ook!

Met een beweeglijke baby en een tas vol spullen wilt u dat het kinderzitje snel kan instellen. Daarom zijn de gordels, voetriempjes en voetensteunen van Qibbel Air nog gemakkelijker aan te passen. De veilige vijfpuntsgordel zorgt er bovendien voor dat uw kind goed vastzit.

Past op bijna elke fiets
De stuurpenbevestiging is geschikt voor een standaard stuurpen en een ahead stuurpen met een diameter van 22 tot 36 mm.
Zie je op tegen de montage? Niet nodig. Qibbel Air wordt kant-en-klaar geleverd: uit de doos direct op je fiets.

Speciaal voor Cortina in exclusieve kleur en straps van gordelband met een vrolijk patroon.

Type
Rio Kinderzitje Voor
Maat
-
Kleur
grey
Nieuw
8712864438579

1 ander product in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking