Lijst van producten op merk Kalkhoff

Kalkhoff het toonaangevende Duitse fietsmerk uit de Pon stal. Kalkhoff is onderdeel van Derby Cycle te Cloppenburg en behoort bij de beste en meest toonaangevende fiets producerende bedrijven in Europa. Derby produceert en ontwikkeld hoofwaardige fietsen en E-bikes met passie en liefde.

Onze passie is onze drijfveer. Wij bewegen mensen. Wij brengen ze naar hun werk, naar huis, samen of meteen naar het volgende avontuur. De fiets biedt de vrijheid om telkens weer nieuwe wegen in te slaan - in de stad, maar ook ver van de bewoonde wereld. Wat de plannen ook zijn, onze fietsen zijn er klaar voor. Elke dag  zetten we ons volledig in voor deze levensstijl: we sleutelen, ontwikkelen en verbeteren tot alles perfect is. Voor ons telt elke schroef, voor onze fietsers telt een unieke rijervaring. Wat ons verbindt is onze liefde voor fietsen. 

Fietsen is de toekomst. Steden veranderen en steeds meer mensen gebruiken de fiets om  zelfstandig, ontspannen en duurzaam te reizen, ook wanneer het asfalt ophoudt. Onze missie is  om  milieuvriendelijke mobiliteit te helpen opbouwen - met betrouwbare fietsen waarmee mensen  nieuwe dingen kunnen ontdekken en plezier kunnen hebben tijdens het fietsen. Wij reizen samen naar de wereld van morgen.

Toon minder
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking